Μόλις βάψατε τα μαλλιά σας και το χρώμα είναι τραγωδία! ΜΗΝ προσπαθήσετε να το διορθώσετε μόνες σας. Επιστρέψτε στο κομμωτήριο και ζητήστε από τον colorist να σας το αλλάξει. Είναι σίγουρο ότι θα το κάνει γιατί στα κομμωτήρια δεν θέλουν να έχουν δυσαρεστημένες πελάτισσες και μάλιστα εν καιρώ κρίσης.

Παραβγάλατε τα φρύδια σας. Επιλέξτε ένα μολύβι που να μοιάζει όσο γίνεται περισσότερο με το χρώμα των φρυδιών σας και ζωγραφίστε τα ακολουθώντας τη φυσική γραμμή τους. Κάντε μικρές, ελεγχόμενες κινήσεις και στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός πινέλου για φρύδια, απαλύνετε όσο χρειάζεται την ένταση του μολυβιού.

Αξίωμα: το σπυράκι εμφανίζετε πάντα πριν από ένα σημαντικό ραντεβού. Πριν απλώσετε το μεικ απ, καλύψτε το με ένα ειδικό στικ ή με ελάχιστη ποσότητα κονσίλερ (ταμπονάρετε πάνω στο σημείο που έχει βγει). Για να εξασφαλίσετε χειρουργική ακρίβεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ μικρό και λεπτό πινέλο.

Είστε στο γραφείο, δείχνετε χλωμή και κουρασμένη και στην τσάντα σας έχετε μόνο το κραγιόν σας. Απλώστε λίγη ποσότητα στα ζυγωματικά σας για να χαρίσετε λάμψη στο πρόσωπο σας. Παλιά οι μαμάδες χρησιμοποιούσαν π.χ το κόκκινο κραγιόν και ως ρουζ!

Αποτύχατε με το self tan. Μία είναι η λύση για τα αντιαισθητικά μπαλώματα που αφήνει το προϊόν self tanning: η καλή απολέπιση με ένα scrub.

Βάλατε πολύ μεικ απ. Αραιώστε το με λίγη από την ενυδατική κρέμα σας.

Βάλατε πολύ ρουζ. Μειώστε την ένταση του με λίγη ποσότητα μεικ απ.

jenny.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook