Παρολίγο να θρηνήσουμε θύματα όταν στην διάρκεια συμπλοκής σε μπαρ στο Ηράκλειο κάποιος τράβηξε όπλο και πυροβόλησε, ευτυχώς στον αέρα.
Όλα έγιναν χθες αργά το βράδυ σε μπαρ στο Ηράκλειο, όταν έξι Αλβανοί μπήκαν σε μπαρ και παράγγειλαν ποτά. 

Κάποια στιγμή και απο άγνωστο προς το παρόν λόγο, επιτέθηκαν σε τέσσερεις άλλους αλλοδαπούς, ενώ η συμπλοκή γενικεύτηκε με την συμμετοχή και άλλων θαμώνων του καταστήματος.

Πάνω στον τσακωμό, ένας απο την παρέα των έξι τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε μια φορά, ευτυχώς στον αέρα, ενώ στην συνέχεια έστρεψε το όπλο προς μια 24χρονη αλλοδαπή, υπεύθυνη του καταστήματος, απο την οποία ζήτησε να του δώσει χρήματα.

Όταν εκείνη του έδειξε ένα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ που υπήρχε πάνω σε ένα τραπέζι, τότε εκείνος το πήρε και έσπευσε να φύγει απο το μπαρ μαζί με τους άλλους πέντε της παρέας του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και βάση των περιγραφών των δραστών, έγιναν προσαγωγές ατόμων στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλειου κατά τις οποίες από την προανάκριση προέκυψε ότι το όπλο είχε ένας 29χρονος ο οποίος συνελήφθη, ενώ προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία για ένα ακόμα 32χρονο αλλοδαπό ο οποίος αναζητείται.

Η προανάκριση συνεχίζεται από ΥΑ Ηρακλείου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook