Αφορμή στάθηκε η φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς που ανήρτησε στο Facebook ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και η ανακοίνωση της εκπροσώπου του κόμματος, η οποία καταδίκασε αυτήν την ενέργεια.

Ο Δημήτρης Καμμένος την έπιασε από τον γιακά και άρχισε να της επιτίθεται λεκτικά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση δύο αστυνομικών για να τον απομακρύνουν.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι σφόδρα ενοχλημένος και φέρεται να είπε στη Μαρίνα Χρυσοβελώνη να μην τολμήσει να ξαναβάλει το όνομά του σε ανακοίνωση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να της είπε επίσης “σε έχουμε εδώ και σε ταΐζουμε” και να την κατηγορεί ότι έχει διορίσει δικούς της ανθρώπους σε διάφορους φορείς.

Ο διάλογος που έγινε μεταξύ τους είναι αποκαλυπτικός:

– Δ. Καμμένος: Να σου πω! Τι είναι αυτά που γράφεις; Ποια είσαι εσύ και τα γράφεις αυτά; Εκφράζεις το κόμμα; Είχες συνεννοηθεί με τον πρόεδρο πριν βγάλεις την ανακοίνωση; Τι έχεις κάνει εσύ για το κόμμα και για τα μνημόνια; Εχεις βολέψει όλους τους δικούς σου ανθρώπους και νομίζεις ότι αυτό είναι αντίσταση στα μνημόνια; Απάντησέ μου!

Ο βουλευτής μάλιστα ήταν φανερά εκνευρισμένος, με αποτέλεσμα να πιάσει την κυρία Χρυσοβελώνη από το πέτο του σακακιού της και να της φωνάζει: «Απάντησέ μου! Ποια νομίζεις ότι είσαι;». «Μην τολμήσεις και ξαναβάλεις το όνομά μου σε ανακοίνωσή σου!» την απείλησε ακόμη.

Σε εκείνο το σημείο η κυρία Χρυσοβελώνη του απάντησε ότι, αν δεν την αφήσει, θα φωνάξει τον φρούραρχο και σήκωσε το κινητό της τηλέφωνο. 

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο δύο άτομα της φρουράς της Βουλής, με αποτέλεσμα ο κ. Καμμένος να αποχωρήσει.

Η κυρία Χρυσοβελώνη, συνομιλώντας με βουλευτές, είπε: «Ό,τι έκανα, το έκανα κατ’ εντολή του προέδρου. Με περίμενε απ’ έξω και βγαίνοντας ήρθε με βίαιο τρόπο, προκλητικά απέναντί μου και μου είπε: “Άκου εδώ κοριτσάκι μου, δεν θα βγάζεις εσύ το όνομά μου έτσι. Άντε από δω πέρα που σε έχουμε και σε ταΐζουμε”».

Πρόσθεσε επίσης: «Μπορεί να έχει οποιοσδήποτε την οποιαδήποτε διαφωνία, αλλά θα μπορούσαμε να τα λύσουμε στα γραφεία των ΑΝΕΛ και όχι έξω στο προαύλιο, μπροστά στον κόσμο και τους βουλευτές».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook