Λύσεις για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, πρακτικές προτάσεις για το σπίτι, τον κήπο, τον αγρό, την ανακαίνιση αλλά και για κάθε κατασκευή.

Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο νέο κατάστημα ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ STORE, στα Χανιά.

Με φιλοσοφία επικεντρωμένη στον πελάτη και τις ανάγκες του, η εταιρεία ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., με την εμπειρία της εδώ και 60 χρόνια, δημιούργησε ένα σύγχρονο και εντυπωσιακό χώρο, λίγα μόλις μέτρα από το κεντρικό κατάστημα, στην οδό Αναγνώστου Γογονή 142.

Στους δύο ορόφους του καταστήματος, μπορείτε να βρείτε εργαλεία, μηχανήματα, συστήματα οργάνωσης και αποθήκευσης, ρουχισμό εργασίας, αναλώσιμα αλλά και κάθε είδους εξαρτήματα, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

Τώρα τα ψώνια σας γίνονται εύκολα και γρήγορα! Με μεγάλο πλήθος επιλογών, έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στους χώρους του καταστήματος και μέσα από τα επιμελώς στημένα ράφια, να συγκρίνετε τιμές και τεχνικές προδιαγραφές, που θα σας οδηγήσουν στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος για εσάς. Δίπλα σε κάθε προϊόν, θα βρείτε το δικό του καρτελάκι, με όλα τα στοιχεία που χρειάζεται να γνωρίζετε γι’ αυτό.

Και αν κάποια στιγμή δυσκολευτείτε στην απόφαση σας, το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος βρίσκεται αμέσως δίπλα σας, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε απορία σας, να προτείνει εναλλακτικές λύσεις, να σας δώσει συμβουλές σχετικά με τη χρήση και τη συντήρηση, διευκολύνοντάς σας για την σωστότερη επιλογή.

 

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές από μια μεγάλη γκάμα προιόντων

Στο νέο κατάστημα ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ Store, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για το νέο φυλλάδιο προσφορών, με μοναδικές προσφορές σε δεκάδες επιλεγμένα προϊόντα.

Στις επιλεγμένες προσφορές του φυλλαδίου Καλοκαίρι 2015, μπορείτε θα βρείτε:

Πλυστικό μηχάνημα Bosch Aquatak 37-13, μόνο 139,99€

Κρουστικό δράπανο SKIL 1021AD, μόνο 54,99€

Βερμούδα εργασίας, μόνο 19,90€

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα κορυφαίων εταιρειών όπως Bosch, Stanley, Milwaukee, M7, αλλά και την πλήρη σειρά προϊόντων Dremel που σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια, σε κάθε μερεμέτι και μικροεργασία.

 

Κάντε τις αγορές σας και επωφεληθείτε από άτοκες δόσεις

Κάντε τις αγορές σας τώρα και επωφεληθείτε από τη δυνατότητα για 6 άτοκες δόσεις (με πιστωτική κάρτα για αγορές άνω των 150€), αλλά και δωρεάν διανομή στο χώρο σας, εντός της πόλης των Χανίων.

 

ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ STORE

Αναγνώστου Γογονή 142

Τηλ.: 28210 99048-9

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook