Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την ομάδα Παίδων και τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του Πλατανιά, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Χ..

Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Η αρχή έγινε με την επιτυχή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Α.Ο. Πλατανιάς για την ομάδα Παίδων, στη διάρκεια της οποίας τα παιδιά γιόρτασαν -με βουτιές, κολύμπι και, εν συνεχεία, φαγοπότι, σε μπιτς μπαρ, στην παραλία του Πλατανιά- την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2014 – 2015 της Ε.Π.Σ.Χ.

Ακολούθως, ήταν η σειρά των μικρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Πλατανιά να γιορτάσουν, τούτη τη φορά στον Υπαίθριο Πολυχώρο «Platanias Exhibition Center» στον Πλατανιά, αποχαιρετώντας την ποδοσφαιρική χρονιά, με παιχνίδι, γέλια, δώρα και αναμνηστικούς επαίνους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν τέσσερα παιδιά από την ομάδα Παίδων, τα οποία αρίστευσαν στην Α” Γυμνασίου, δίδοντας έτσι το παράδειγμα στους μικρότερους ότι καλή… «μπάλα» πρέπει να παίζουν και στο σχολείο. Τα παιδιά που βραβεύτηκαν είναι τα εξής: Κωνσταντίνος Βαρουξάκης, Γιάννης Κοντεκάς, Κώστας Κουκουράκης, Στέλιος Λουράκης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού την 1η του Σεπτέμβρη, στο γήπεδο Πλατανιά, για το ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Υπενθυμίζεται στους γονείς και στους μικρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας από τα Χανιά, ότι, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο Α.Ο. Πλατανιά έχει ξεκινήσει επίσημη συνεργασία με το «Arena Football Club» κι έτσι μπορούν από τώρα να προσέρχονται και να εγγράφονται είτε στα καλοκαιρινά τμήματα είτε στα τμήματα που θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο στον χώρο του «Arena».

Τέλος, ο Α.Ο. Πλατανιάς ευχαριστεί -για την επιτυχή διεξαγωγή των εκδηλώσεων- τους: Γιώργο Μουντάκη (ιδιοκτήτη του μπιτς μπαρ), Γρηγόρη Προγούλη (ιδιοκτήτη του Υπαίθριου Πολυχώρου «Platanias Exhibition Center»), Νίκο Τσαγκαράκη (κατάστημα «Grafitech Τσαγκαράκης»), Σταύρο Δρικάκη (Κατάστημα αθλητικών ειδών «Σταύρος ΣΠΟΡ») καθώς και το Official Store της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook