Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Μουράτ Σεροπιάν. «Ο κόσμος του ΟΦΗ θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Θέλουμε μια ομάδα συσπειρωμένη και τον κόσμο 12ο παίκτη στην προσπάθεια μας» ήταν τα λόγια του νεαρού τεχνικού.

Όπως έγραψε το Gentikoule, τα ξημερώματα του Σαββάτου – ο Μουράτ Σεροπιάν ήταν το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ με τον σύλλογο να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Σεροπιάν δήλωσε: «Υπάρχει μια προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΦΗ και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη τιμή και  πρόκληση για την καριέρα μου το μέγεθος ΟΦΗ. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά για να επανέλθει ο ΟΦΗ εκεί που ανήκει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θα χρειαστούμε τύχη, δουλειά και εμπιστοσύνη από όλους, σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ο κόσμος του ΟΦΗ θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Θέλουμε μια ομάδα συσπειρωμένη και τον κόσμο 12ο παίκτη στην προσπάθεια μας. Τα παραδείγματα της ΑΕΚ και του Αρη,  είναι σημαντικά για μας. Θα κρατήσουμε τα θετικά, θα αποβάλλουμε τα αρνητικά και θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να αποφύγουμε τις δυσκολίες, ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει σύντομα εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook