Σχεδόν 4 μήνες μετά την τελευταία φορά, η Μαρία Φαρμάκη, δέχτηκε και πάλι την πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού Κωνσταντίνου Πετράκη προκειμένου να συμμετάσχει στο κάμπινγκ προετοιμασίας με την προεθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Νεανίδων, η οποία βρίσκεται στο δρόμο της τελικής ευθείας για τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Αύγουστο στη Μαδρίτη.

Η Χανιώτισσα πολίστρια του Ν.Ο.Χ., που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει στέλεχος της εθνικής σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση, καλείται να είναι παρούσα τη Δευτέρα 27 Ιουνίου (και ώρα 17.00) στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

Αναλυτικά οι κλήσεις του κ. Πετράκη:
Κότσια, Διαμαντοπούλου, Κοντογιάννη, Σώρα (Πανιώνιος), Μπενέκου Άλκηστη, Μπενέκου Ιόλη, Χαραλαμπίδου Στεφανία, Χαραλαμπίδου Ιωάννα, Καρκάνη, Κεχαγιόγλου (Τρίτων Αμαρουσίου), Τερεφού, Γαρύφαλλου (Γλυφάδα), Φαρμάκη (Ν.Ο. Χανίων), Καλαργύρου (Χίος), Φραγκιουδάκη (Ρέθυμνο), Ζάντου, Φλώρου, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Πλευρίτου Ελευθερία, Τζελέπη (Ηρακλής), Διαμαντοπούλου, Βασιλά (Νηρέας Χαλ.), Τζίμα (Ηρακλής), Τσουκαλά (Βουλιαγμένη)