“Το ΚΚΕ καλεί το λαό στο δημοψήφισμα της Κυριακής να μην επιλέξει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη”, αναφέρει ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής πόλης Χανίων στην οποία επισημαίνονται και τα εξης:

“Ούτε η πρόταση των ΕΕ – ΔΝΤ – ΕΚΤ, ούτε η κυβερνητική πρόταση των 47 + 8 συμπληρωματικών σελίδων διορθώνονται, γιατί είναι γεμάτες βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα. Το κάλπικο «όχι» που προτείνει η κυβέρνηση είναι ένα μεγάλο «ναι» στο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι «ναι» στην κλιμάκωση της επίθεσης σε βάρος του λαού. Καλούμε το λαό να μη διαλέξει νέο μνημόνιο. Να «ακυρώσει» αυτό το κάλπικο δίλημμα που του θέτουν, ρίχνοντας στην κάλπη την πρόταση του ΚΚΕ: 

«Οχι στην πρόταση των ΕΕ – ΔΝΤ – ΕΚΤ. Οχι στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία»
Η Τομεακή Επιτροπή Πόλης Χανίων οργανώνει περιοδείες-εξορμήσεις διακινώντας τα ψηφοδέλτια με την πρόταση του ΚΚΕ, μαζί με τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου σε χώρους δουλειάς και συνοικίες.

Το πρόγραμμα των περιοδειών-εξορμήσεων είναι ως εξής:

Τετάρτη 1 Ιουλίου

-Σε εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Χανίων, της Αντιπεριφέρειας και της ΔΕΥΑΧ
-Σε εργαζόμενους σε επιχειρήσεις στον Κλάδο Τροφίμων –Ποτών
-Σε εργαζόμενους σε ξενοδοχεία
-Σε μεγάλα Super Market της πόλης
– Στις συνοικίες του Αι Γιάννη, Παχιανών, Νέας Κυδωνίας και Νεροκούρου”

Επίσης η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση-συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις, στην αίθουσα του πολιτιστικού Συλλόγου στο Μάλεμε την Τετάρτη 1η Ιουλίου στις 8μμ, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη , βουλευτή του ΚΚΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook