Ο διαγωνισμός NetPolis έληξε και ανέδειξε 5 νικητές. Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχτηκε η Χριστίνα Σταμάτη, από το Ηράκλειο Κρήτης, η οποία συνεχίζει να παίζει NetPolis από το tablet Samsung GALAXY Tab που κέρδισε! Παραλαμβάνοντας το δώρο της, η νικήτρια δήλωσε ότι στόχος της είναι να φτιάξει το καλύτερο δίκτυο για να ευχαριστήσει τους Netpolίτες. Οι υπόλοιποι τυχεροί του διαγωνισμού, κάνουν ήδη ασταμάτητο chatting από τις συσκευές Samsung Ch@t335 που κέρδισαν.

Η σελίδα του NetPolis, του πρώτου online game στην Ελλάδα για την τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας, δέχτηκε περισσότερες από 20.000 επισκέψεις, ενώ κατασκευάστηκαν σχεδόν 3.000 δίκτυα για τους Netpolίτες.

Το ενδιαφέρον για το πρώτο web-based game για την τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας ήταν μεγάλο και γι’ αυτό το παιχνίδι συνεχίζεται και μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Πληκτρολογώντας http://www.netpolisgame.gr μπορεί ο καθένας να παίξει το παιχνίδι και να ζήσει την εμπειρία του πώς \”χτίζεται\” ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με τις τεχνικές παραμέτρους, αλλά και τους βασικούς κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας για την ανάπτυξη των δικτύων.

Το NetPolis αναπτύχθηκε από την Vodafone υπό την επιστημονική επίβλεψη του Δρ. Θεόδωρου Σαμαρά, Επίκουρου Καθηγητή του Εργαστηρίου Ραδιοεπικοινωνιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook