Από την Παρασκευή 17 Ιουνίου σας είχαμε ενημερώσει για το ενδεχόμενο ο Πλατανιάς να πραγματοποιήσει το όνειρο της ανόδου στην παραπάνω κατηγορία. Το σενάριο έχει γίνει πλέον πιο βάσιμο και υποστηρίζεται και από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου.

Ο έμπειρος παράγοντας το είχε πει και σε τηλεοπτική του εμφάνιση αλλά το τόνισε και στην μεσημεριανή εκπομπή του Χανιά ΣΠΟΡ FM 90,5 των Μάκη Καρτσωνάκη και Λευτέρη Αντωνακάκη ότι ενδέχεται σε μέγαλο βαθμό τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Πλατανιάς τη νέα αγωνιστική περίοδο να αγωνίζονται σε παραπάνω κατηγορία.
Είναι κάτι βέβαια που υποστηρίζουν ακόμα και ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ, Γιώργος Βούρβαχης αλλά και ο ομόλογος του της ΕΠΣΡ Γιώργος Σταράκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Μάκη Καρτσωνάκη και Λευτέρη Αντωνακάκη ο κ. Τζώρτζογλου:

«Απόφαση της Ομοσπονδίας είναι ότι δεν ισχύουν οι αδειοδοτήσεις, κάτι που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα πάει στην χειρότερη των περιπτώσεων σε πλέι-οφ. Κάτι όμως που δεν προβλέπεται να γίνει αφού δεσμεύτηκε σήμερα ο κ. Πιλάβιος στα μέλη του Δ.Σ. ότι την Δευτέρα κιόλας θα πάρει τους φακέλους από τον αρμόδιο εισαγγελέα την κ. Παπανδρέου και θα πάνε στον εισαγγελέα της ΕΠΟ για να προχωρήσει σε ποινές για τους εμπλεκόμενους στα στοιχήματα. Επίσης δεσμεύτηκε για το θέμα των πλαστών και όλα αυτά βγάζουν το συμπέρασμα όπως άλλωστε έγινε μέχρι σήμερα και οι ομάδες όπως ο Ηρακλής, ο Ιωνικός και ο Εθνικός υποβιβάστηκαν το ίδιο προφανώς θα ακολουθήσει και με κάποιες άλλες, που σημαίνει την απευθείας άνοδο των ομάδων από τις χαμηλότερες κατηγορίες. Άρα προφανώς η ομάδα του Νομού Χανίων ο Πλατανιάς μάλλον στο επόμενο πρωτάθλημα θα παίζει στην παραπάνω κατηγορία. Θα γίνει Γενική Συνέλευση στις 22 Ιουλίου κι εγώ πείστηκα σε μεγάλο βαθμό, όχι απόλυτα, ότι θα ισχύσουν οι κανονισμοί, και για τα πλαστά και για τα στημένα, οπότε θα έχουμε έναν διαφορετικό χάρτη στα πρωταθλήματά μας για τη νέα σεζόν.
Πάμε σε μία αναδιάρθρωση η οποία δεν γίνεται από την ΕΠΟ γίνεται από την κ. Παπανδρέου την εισαγγελέα και από τα λάθη των παραγόντων που κατέθεσαν τα πλαστά.
Είναι περίπου 21 ομάδες που εμπλέκονται στα πλαστά χωρίς αυτές που εμπλέκονται στα στημένα. Ήδη Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα θα πρέπει να θεωρούνται ομάδες ήδη υποβιβασμένες.
Φοβισμένος είναι ο κ. Πιλάβιος και γι’ αυτό του είπα ότι θα πρέπει να παραιτηθεί και αυτός και όλα τα μέλη του Δ.Σ.
Έχει κάνει κάποια δουλειά και ο κ. Βούρβαχης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων όπως επίσης και οι πρόεδροι των άλλων Ενώσεων της Κρήτης τους οποίους βέβαια και ευχαριστώ για την στήριξη τους τόσο στον ΟΦΗ όσο γενικότερα και στις άλλες επαγγελματικές ομάδες του νησιού μας».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook