Το Σωματείο ΑμεΑ Ν. Χανίων γνωστοποιεί στα μέλη του ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» από την ¨Κοινωνική Σύμπραξη¨ της Περιφέρειας Κρήτης στην οποία συμμετέχει ως εταίρος και το Σωματείο ΑμεΑ Ν. Χανίων, μετά την υπογραφή του Επιχειρησιακού Προγράμματος για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), Δικαιούχοι του Προγράμματος είναι όσα μέλη μας καλύπτουν τα κριτήρια επιλεξιμότητας όπου είναι τα εξής:

Πραγματικό εισόδημα: νοείται το συνολικό καθαρό πραγματικό εισόδημα όλων των κατηγοριών (ημεδαπής ή αλλοδαπής προέλευσης), που έλαβαν τα Άτομα με Αναπηρία στη διάρκεια του οικονομικού έτους μετά την αφαίρεση των φόρων, των εισφορών για κοινωνική ασφάλιση, των κρατήσεων του Ν. 4093/2012 ή υπέρ δημοσίου, της εισφοράς αλληλεγγύης του Ν. 3986/2011. Αλλά και τα προνοιακά επιδόματα που εξαιρούνται φορολογικά. 

Στο συνολικό καθαρό πραγματικό εισόδημα συμπεριλαμβάνεται και το σύνολο των επιδομάτων και άλλων ενισχύσεων, με τις εξαιρέσεις που αναφέρονται παρακάτω, καθώς και το εισόδημα που απαλλάσσεται από το φόρο ή φορολογείται με ειδικό τρόπο.
Δηλαδή τα πάσης φύσεως επιδόματα Αναπηρίας δεν προστίθενται, διότι είναι αφορολόγητα.
Παρακαλούμε τα μέλη μας που πληρούν τις προϋποθέσεις να απευθύνονται στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου της περιοχής τους. 
Ο χρόνος υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 13/7/2015 έως 5/8/2015.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook