Προτίμηση σε κοσμήματα έδειχναν δύο Ελληνίδες 48 και 52 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν κατηγορούμενες για κλοπές από δύο σπίτια στα Χανιά.

Ειδικότερα,  προχθές το πρωί, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ότι δύο άγνωστες γυναίκες, εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας 63χρονης ημεδαπής, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 500 ευρώ. 

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι η συγκεκριμένη κλοπή είχε διαπραχθεί από την 48χρονη και την 52χρονη.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο ημεδαπές, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, ενώ από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ημεδαπές την 27.06.2015 είχαν εισέλθει σε οικία ιδιοκτησίας 54χρονης ημεδαπής σε περιοχή του Δήμου Χανίων, αφαιρώντας κοσμήματα συνολικής αξίας 4.500 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook