Πανό υπέρ του ΟΧΙ στον φάρο των Χανίων, ανήρτησαν μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που με ανακοίνωσή τους σημειώνουν ότι το δίλημμα της Κυριακής στο δημοψήφισμα είναι “Αξιοπρέπεια” ή “Λιτότητα”.

Στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν:

Την Κυριακή, στις 5 του Ιουλίου, ψηφίζουμε ΌΧΙ! Λέμε αβίαστα ΟΧΙ στο τελεσίγραφο των θεσμών που διαιωνίζει την λιτότητα και επιβάλει νέα σκληρά μέτρα στον ελληνικό λαό. Λέμε αβίαστα ΟΧΙ στο κείμενο «ταφόπλακα» κάθε προοπτικής για έξοδο από την κρίση χωρίς την περαιτέρω εξαθλίωση των συνταξιούχων, των εργαζομένων και της νεολαίας. 

Τα σενάρια περί GREXIT δεν μπορούν να αναπαράγονται πλέον εν είδη απειλής από τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε, ειδικά έπειτα από τις αλλεπάλληλες δηλώσεις περί του αντιθέτου όσων τα αναπαρήγαγαν (βλ. Σόιμπλε). Το δημοψήφισμα της Κυριακής θέτει ένα και μόνο δίλημμα: Αξιοπρέπεια ή λιτότητα. 

Δεχόμαστε ή όχι το τελεσίγραφο των δανειστών; Δεχόμαστε μειώσεις μισθών ή όχι; Δεχόμαστε μειώσεις συντάξεων ή όχι; Δεχόμαστε την εξόντωση των αγροτών ή όχι; Δεχόμαστε την κατάργηση του ΕΚΑΣ ή όχι; Δεχόμαστε και άλλες αυξήσεις στον ΦΠΑ σε βασικά τρόφιμα και νησιά ή όχι;

Ε λοιπόν, ΟΧΙ! 

ΟΧΙ, γιατί η δημοκρατία δεν εκβιάζεται.
ΟΧΙ, γιατί θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους και όλες εμάς (τη νεολαία αυτού του τόπου).
ΟΧΙ, γιατί οι ουρές από συμπολίτες μας στον ΟΑΕΔ και σε συσσίτια (τα τελευταία χρόνια) είναι μεγαλύτερες από αυτές των ΑΤΜ.
ΟΧΙ, γιατί τα ΝΑΙ τους στοιχίσανε ζωές.
ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook