Η Περιφέρεια Κρήτης απηύθυνε πρόσκληση σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και πληρούν τα κριτήρια για την υποβολή προσφοράς, στην διαδικασία με διαπραγμάτευση για την ανάθεση υλοποίησης του έργου «Ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2015 στην Περιφέρεια Κρήτης». 

Συγκεκριμένα η διαδικασία της διαπραγμάτευσης αφορά την παροχή υπηρεσιών για την εκτέλεση του ανωτέρω έργου σε 159 τμήματα της Π.Ε. Χανίων,   21 τμήματα της Π.Ε. Ηρακλείου και 5 τμήματα για τα οποία κατά την διαγωνιστική διαδικασία της αριθμ. 42862/2.4.2015 διακ/ξης, δεν υποβλήθηκε καμία  προσφορά. 

Πληροφορίες Πρόσκλησης Διαπραγμάτευσης στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης http://www.crete.gov.gr → προκηρύξεις – διαγωνισμοί.

Η υποβολή και αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει με ηλεκτρονική διαδικασία μέσω της ηλεκτρονικής πύλης του EΣΗΔΗΣ με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 06/07/2015, ημέρα: Δευτέρα, ώρα: 23:59

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook