Σκληρή επίθεση κατα του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης, κατα την ομιλία του σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Χανίων της ΝΔ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου για το δημοψήφισμα.

Στην εκδήλωση, στην κατάμεστη αίθουσα του ΕΒΕΧ παρέστησαν οι πρώην βουλευτές Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Μανούσος Βολουδάκης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αναπτυξιακών φορέων του Νομού.

Στην ομιλία του, ο πρώην υπουργός, κάλεσε το λαό να πει ένα “ηχηρό ναι” στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, χαρακτηρίζοντας το δημοψήφισμα μια “μάχη για την εθνική σωτηρία.

Ο κ. Βρούτσης τόνισε μεταξύ άλλων πως «είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας με τις κλειστές τράπεζες και τους ανθρώπους σε ουρές να περιμένουν μπροστά  στα μηχανήματα για εξήντα ευρώ ενώ για πρώτη φορά δεν έχουν πληρωθεί οι συντάξεις». 

Τόνισε  ότι με την έξοδο από το ευρώ  θα σταματήσουν οι επιδοτήσεις στους αγρότες μας και στους κτηνοτρόφους ενώ θα ακολουθήσουν εκατοντάδες απολύσεις στον τομέα του τουρισμού.

Χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα, ως τον πλέον “μοιραίο και δειλό πρωθυπουργό στην μεταπολιτευτική ιστορία του τόπου”.

“Όλα θα κριθούν την Κυριακή”, είπε ο κ. Βρούτσης  επισημαίνοντας οτι “η μόνη επιλογή  πρέπει να είναι ΝΑΙ στην ΕΥΡΩΠΗ, ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ για να υπαρξει ελπίδα και προοπτική για την χώρα μας και τις νεότερες γενιές”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook