Ξεχωριστή δικογραφία για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος σχηματίζεται σύμφωνα με πληροφορίες για τον βοηθό Αστυνομικού Διευθυντή Αχαϊας που εμφανίζεται να συνομιλεί με τον συλληφθέντα Γιώργο Τσακογιάννη για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την ώρα από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε διοικητική έρευνα σε βάρος αστυνομικού διευθυντή που υπηρετεί στην Αχαΐα, ο οποίος έχει καταγραφεί να συνομιλεί με έναν από τους πρωταγωνιστές του κυκλώματος των στημένων αγώνων και των παράνομων στοιχημάτων. Σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται ότι ο αστυνομικός διευθυντής «φέρεται ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με κάποιον από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση».

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας μετά την επικοινωνία που είχε ο εκπρόσωπος Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, διευκρινίζεται πως \”ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Δημήτρης Δριβίλας δεν έχει ουδεμία σχέση με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν αξιωματικό της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. να εμπλέκεται με το κύκλωμα των παράνομων στοιχημάτων\”. Η διευκρίνιση έγινε καθώς σε αθηναικές ιστοσελίδες εμφανιζόταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας ως αυτός που συνομιλούσε σε επικοινωνίες με κατηγορούμενους.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook