Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Πέμπτη (2/7) μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση πολυμελούς οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών.

Η εγκληματική οργάνωση δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ηπείρου και σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας epirusgate.blogspot.gr έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συλλήψεις και μάλιστα μεταξύ των συλληφθέντων φέρεται να βρίσκονται τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν στο Δελβινάκι και την Κόνιτσα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μετά από υπόδειξη γυναίκας που συμμετείχε στο κύκλωμα, κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, την οποία είχαν κρύψει οι αστυνομικοί στην περιοχή της Αρίστης Ζαγορίου.

Παράλληλα, πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, αναφέρουν ότι ο ένας εκ των αστυνομικών κατηγορείται για κατοχή και μεταφορά μεγάλης ποσότητας χασίς ενώ οι άλλοι δύο για παραβίαση καθήκοντος.

Αρχικά, συνελήφθη ο αστυνομικός που μετέφερε από την Αλβανία με το αυτοκίνητό του πολλά κιλά χασίς, τα οποία εντοπίστηκαν ύστερα από έρευνα συναδέλφων του σε μπλόκο στο δρόμο για τα Ιωάννινα.

Οι άλλοι δύο αστυνομικοί, φέρεται να μην πραγματοποίησαν τον απαιτούμενο έλεγχο στον αστυνομικό σε συνοριακό σταθμό, κατά την είσοδό του από την Αλβανία.
Επίσης, κρατείται και μία γυναίκα η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα.

Με την υπόθεση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ασχολείται το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook