Ως λάτρης του επιθετικού και καλού ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Παράσχος τόνισε ότι στόχος του Πλατανιά, τη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι να προσφέρει καλύτερο θέαμα.

Ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης μίλησε και για τις δυσκολίες που υπάρχουν στο κλείσιμο μεταγραφών, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόταση από την Αβελίνο, για προετοιμασία στην Ιταλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το πρώτο που πρέπει να ευχηθούμε είναι πάνω απ’ όλα να έχουμε μια καλή χρονιά, να μην τραβήξει η ομάδα αυτό που τα προηγούμενα τρία χρόνια… δεινοπάθησε για να παραμείνει στην κατηγορία και να έχουμε μια πολύ καλύτερη πορεία απ’ ό,τι κάναμε τα τρία τελευταία χρόνια. Από εκεί και πέρα, θα επιδιώξουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο αλλά και να τον φέρουμε όσο το δυνατόν το περισσότερο στο γήπεδο».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω των εξελίξεων στη χώρα: «Αντιμετωπίζουμε τεράστια προβλήματα με τα πολιτικά, τα οποία μας απασχολούν περισσότερο όλους. Ενώ είχαμε πει στο τέλος της σεζόν ότι όταν θα κάνουμε την  “πρώτη”, να μπορέσουμε να έχουμε το 80 με 90% των μεταγραφών μας, δυστυχώς αυτή η πολιτική κατάσταση μας έχει φέρει πολύ πίσω. Κάποια παιδιά που είχαμε “κλείσει” δεν ρισκάρουν να έρθουν αυτή τη στιγμή γιατί φοβούνται ότι τα λεφτά τους δεν θα είναι εξασφαλισμένα κι έτσι φτάσαμε σ’ ένα σημείο να έχουμε κάνει μέχρι στιγμής τέσσερις μεταγραφές, να έχουμε τρεις απώλειες βασικών παικτών που έφυγαν και από εκεί και πέρα είμαστε τώρα σε αγώνα δρόμου, αφού λυθεί η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, ώστε να μπορέσουμε αυτούς τους στόχους τους οποίους έχουμε να τους υλοποιήσουμε. Ας ελπίσουμε από Δευτέρα να ξημερώσει μια καινούργια μέρα για να βοηθηθούμε εμείς αλλά και όλες οι ομάδες που γενικά αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Εμείς θέλουμε ει δυνατόν να πάμε στη Βουλγαρία χωρίς καμία έλλειψη».

Για το αν “χάλασαν” λόγω των εξελίξεων κάποιες μεταγραφές: «Δυστυχώς κάποιες έχουν παγώσει και κάποιες έχουν χαλάσει. Αυτό είναι το άσχημο. Πήγαν σε κάποιες άλλες χώρες, αλλά κάποιοι παίκτες ακόμα περιμένουν».

Για τις θέσεις που αναζητάει παίκτες ο Πλατανιάς: «Κυρίως στον επιθετικό τομέα ψάχνουμε παίκτες και κυρίως στη θέση του σέντερ φορ μετά τη φυγή του Τόρες. Κυρίως ακραίους επιθετικούς. Εκεί είναι το πρόβλημά μας. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε, έχουμε ένα προβληματάκι τώρα με τον Νέπλιακ, που δυστυχώς συνεχίζει να είναι τραυματίας. Ίσως χρειαστούμε κι έναν αριστερό οπισθοφύλακα».

Για το πόσες μεταγραφές θα γίνουν ακόμα: «Εγώ νομίζω ότι  αν μπορέσουμε και φτάσουμε στις 3 με 4 μεταγραφές, θα είμαστε ικανοποιημένοι».

Για τους στόχους της προετοιμασίας: «Πάνω απ’ όλα να “δέσουμε” την ομάδα όσο το δυνατόν πολύ πιο γρήγορα κι επειδή είμαι λάτρης του επιθετικού και του καλού ποδοσφαίρου να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο θέαμα, αυτό που παρουσιάζαμε στο περσινό πρωτάθλημα. Αυτός θα είναι ο γνώμονας ο δικός μου. Στην προετοιμασία θα έχουμε αρκετά φιλικά παιχνίδια αλλά ίσως αφήνουμε κι ένα “παραθυράκι” μικρό να μπορέσουμε να πάμε στην Ιταλία, έχουμε μία πρόταση πολύ καλή με τα έξοδα πληρωμένα, να μπορέσουμε να κάνουμε και δύο φιλικά εκεί. Γενικά να μπορέσουμε όσο το δυνατόν να “δεθεί” αυτή η ομάδα, να αποκτήσει μία ομοιογένεια, γιατί έχει αλλάξει λίγο-πολύ ο κορμός, παρόλο που ήθελα τον κορμό να τον κρατήσουμε και να μην αλλάζουμε κάθε χρόνο 10 και πλέον παίκτες, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να μας “κάτσει” αυτό και ειδικότερα στους παίκτες στο χώρο του κέντρου η αλλαγή που θα κάνουμε θα είναι πολύ μεγάλη».

Για τον Παναγιώτη Γκουτσίδη: «Ήθελα διακαώς να έρθει. Αυτόν τον συνεργάτη τον έχω πάρα πολλά χρόνια και ξέρω τι βοήθειες μπορεί να προσφέρει αυτό το παιδί. Πάνω απ’ όλα πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ, ειδικότερα σε υλικοτεχνικά στοιχεία».

Για το αν υπάρξει άλλη αποχώρηση από το ρόστερ: «Δεν νομίζω. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε την κατάληξη που θα έχει ο Νέπλιακ γιατί ο τραυματισμός του μας έχει προβληματίσει άσχημα. Εφυγε τραυματίας, συνεχίζει τραυματίας, έχουμε προβλήματα μ’ αυτό το παιδί γι’ αυτό και είπα ότι ίσως χρειαστούμε αριστερό μπακ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook