To 1999 ήταν η τελευταία φορά που είδε η Hope Holland τον 3χρονο γιο της. Εκείνη την ημέρα, ο πατέρας του παιδιού και πρώην σύζυγός της, με τον οποίο μοιράζοντας την κηδεμονία του, με την πρόφαση ότι τον πηγαίνει διακοπές τον απήγαγε.

Η Hope Holland δεν σταμάτησε να αναζητά τον γιο της, αλλά παρά τη βοήθεια ντετέκτιβ και κοινωνικών υπηρεσιών για την προστασία ανηλίκων δεν κατάφερνε να τον εντοπίσει.

Αν και ο γιος της, Jonathan, 15 χρόνια μακριά από την μητέρα του δεν την θυμόταν πια, αποφάσισε πέρυσι να δημοσιεύσει στο Facebook μία παλιά τους φωτογραφία με την ελπίδα ότι εκείνη ή ο μεγαλύτερος αδερφός του θα την δει.

Και πράγματι η Hope, την είδε!

Όπως ανέφερε η ίδια στο NBC Bay Area, «είμαι χαρούμενη που ήθελε να με δει». Από εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία και πριν από λίγο καιρό κατάφεραν να βρεθούν από κοντά. Η Hope παραδέχτηκε ότι ήταν έτοιμη να παραδώσει τα όπλα και είχε τάσεις αυτοκτονίας. «Δεν είχα, πλέον, κανέναν λόγο να πιστεύω ότι θα βρω τον γιο μου. Από τότε που τον βρήκα, όλος μου ο κόσμος, η ματιά μου και η κατεύθυνσή μου άλλαξαν», είπε σε συνέντευξή της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook