Τελευταία ενημέρωση 11:31

Λίγο πριν διοχετεύσουν στην "αγορά" δύο κιλά ηρωίνης, συνελήφθησαν απο τις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου τρείς Αλβανοί στις Πατέλες Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης ναρκωτικών, είχαν τις σχετικές πληροφορίες και είχαν θέσει υπο παρακολούθηση τους τρείς Αλβανούς, οι οποίοι συνελήφθησαν, ενώ μέσα στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν, εκτός απο τα δύο κιλά του "λευκού θανάτου" και άλλα σύνεργα που χρησιμοποιούσαν για την διακίνηση των ναρκωτικών.

Κατά την ακινητοποίηση του πρώτου 39χρονου αλλοδαπού συλληφθέντα, ο οποίος επέβαινε σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο (2) κινητά τηλέφωνα μάρκας ΝΟΚΙΑ χρώματος μαύρου. Επίσης, εντός του αυτοκινήτου που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -130- Ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• δύο (2) νάιλον παραλληλόγραμμες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα ηρωίνης μ.β. (509) και (503) gr έκαστη,

• μία (1) νάιλον σακούλα περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης μ.β. (292) gr,

• σε συρτάρι κομοδίνου στο διάδρομο ένα (1) μαχαίρι με μαύρη πλαστική λαβή με υπολείμματα ηρωίνης,

• δυο(2) ζυγαριές ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης,

• εντός ανενεργού καζανάκι τουαλέτας μία νάιλον σακούλα που περιείχε επτά (1) ποσότητες ηρωίνης περιτυλιγμένες σε νάιλον μ.β. (25,7), (49,2), (42), (51), (20,7), (37,6) και (49,5) έκαστη,

• στ) μία (1) παραλληλόγραμμη συσκευασία ηρωίνης περιτυλιγμένη με μονωτική ταινία μ.β. (507) gr και μία σακούλα περιέχουσα κομμάτια νάιλον σακούλας προοριζόμενα για την συσκευασία των ναρκωτικών.

Ενώ κατά την ακινητοποίηση του 34χρονου αλλοδαπού συλληφθέντα, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα (1) κινητό τηλέφωνο. Στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) ατζέντα με δεκατέσσερα (14) φύλλα, όπου αναγράφονται ιδιόχειρα ονόματα, αριθμοί και χρηματικά ποσά τα οποία είναι καταγραφή των πωλήσεων των ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης την στιγμή της ακινητοποίησης του 26χρονου αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Τέλος κατασχέθηκαν δυο ΙΧΕ αυτοκίνητα ιδιοκτησίας του 39χρονου και 26χρονου ως μέσα μεταφοράς και διευκολύνσεις εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.