Ολοκληρώνεται, σήμερα Σάββατο, η διήμερη περιοδεία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην Κρήτη. Χτες, πρώτη μέρα της περιοδείας, η Αλέκα Παπαρήγα έδωσε συνέντευξη Τύπου στο Ηράκλειο και στη συνέχεια μίλησε σε εργαζόμενους των «Μινωικών Γραμμών» στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και στους υπαλλήλους του τεχνικού τμήματος ΟΤΕ – COSMOTE. Στο κλιμάκιο του Κόμματος, συμμετείχε μεταξύ άλλων και ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. 
Το βράδυ, η Αλέκα Παπαρήγα μίλησε σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Λιονταριών όπου κάλεσε τον λαό να εμπιστευτεί το ΚΚΕ. Δεν είμαστε αλάνθαστοι, ανέφερε, αλλά είμαστε ασυμβίβαστοι. Έχουμε ελλείψεις, είπε, αλλά τις παλεύομε να τις ξεπεράσουμε.
Θέλουμε όμως βοήθεια και δύναμη. Δεν μπορεί ο λαός να σε έχει στο 8% στο εκλογικό ποσοστό και να περιμένει μόνος σου να ανατρέψεις το ρεύμα».
Σήμερα, θα βρεθεί στο Ρέθυμνο, όπου στις 9 π.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη εργαζομένων στο νοσοκομείο της πόλης. Στη συνέχεια θα μεταβεί στα Χανιά, όπου στις 11.30 π.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «SAMARIA» και στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Νέων Καταστημάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook