Μία μόλις ημέρα πριν το γάμο της με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό, οι συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή της επεφύλαξαν μία ευχάριστη και ταυτόχρονα συγκινητική έκπληξη.

Όταν η 29χρονη παρουσιάστρια προλόγισε τη συνέντευξη της ηθοποιού Ναταλίας Δραγούμη, οι συνεργάτες της διαφώνησαν προτείνοντάς της να προβληθεί ένα βίντεο που ετοίμασαν οι ίδιοι για εκείνη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έμοιαζε έκπληκτη και αμήχανη, λέγοντας προς εκείνους: «Προσέξτε γιατί ο άντρας μου είναι σπίτι και βλέπει. Κοιτάξτε να σας μιλάω αύριο» και τελικά επέλεξε να παρουσιάσει το αφιέρωμα που της είχαν κάνει.

Η 29χρονη παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τη χειρονομία των συνεργατών της και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της κατά τη διάρκεια της προβολής του βίντεο που αφορούσε το ειδύλλιο με τον αγαπημένο της Θέμη.  «Εμείς δεν έχουμε καλύτερο από το να κάνουμε παρέα οι δυο μας κι αυτό εμένα είναι που μου αρέσει πιο πολύ από όλα, να σε καλύπτει 100% σε όλα ο άνθρωπός που είναι δίπλα σου», ενώ αργότερα πρόσθεσε: «Είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος και αυτό τα λέει όλα, πώς να το πω είναι πολύ γλυκός. Άλλος άνθρωπος μου έχει την αδυναμία που μου έχει ο Θέμης, είναι μόνο η μητέρα μου».

Τέλος, επανέλαβε και στη δική της εκπομπή, αλλά και στην τηλεφωνική επικοινωνία με το «Όσο υπάρχουν άνθρωποι» ότι θα περάσουν μαζί και την τελευταία νύχτα πριν τον γάμο τους, εξηγώντας: «Ναι, θα κοιμηθούμε μαζί σήμερα. Ξέρεις τι είπαμε; Υπάρχουν έθιμα που τα τηρούμε, για το νυφικό ας πούμε έχω στήσει ολόκληρη επιχείρηση για να μην το δει, αλλά εντάξει μαζί μένουμε έτσι κι αλλιώς, γιατί να κοιμηθούμε χώρια; […]δεν τον αφήνω μόνο του ούτε την τελευταία νύχτα».

Δείτε τι έγινε:



yupi, zappit

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook