Οι γυναίκες λατρεύουν το κουτσομπολιό. Προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια που κάνει λάθος ένας άντρας και μετά το συζητούν με τις φίλες τους. Όμως αυτό που δεν ξέρουμε είναι τι κάνουν οι άντρες. Προσέχουν και αυτοί τα λάθη των γυναικών;

Δείτε δέκα πράγματα που κατά γενική ομολογία δεν αρέσουν καθόλου στους άντρες.

1. Τα περίεργα κουρέματα

Τα παράξενα, ασύμμετρα κουρέματα δεν ποτέ καλύτερα από το απλό κούρεμα. Εξάλλου είναι πολύ πιο ωραίο να χαϊδεύει κανείς μαλακά μαλλιά που δεν επιβαρυνθεί με λακ ή άλλα προϊόντα.

2. Υπερβολικό μακιγιάζ

Το μακιγιάζ φτιάχτηκε για να κρύβει τις ρυτίδες και τις άλλες ατέλειες του προσώπου. Κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο υγιές και πιο μαλακό, ενώ μπορεί ακόμη και να αλλάξει την απόχρωση της επιδερμίδας. Όμως, όταν είναι πολύ ορατό, σημαίνει ότι δεν έχετε εφαρμόσει σωστά τα καλλυντικά.

3. Γκλίτερ και σκιές στα μάτια

Αν δεν είστε επαγγελματίας μακιγιέζ, θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε το γυαλιστερό γκλίτερ και τη βαριά σκιά στα μάτια, καθώς ελάχιστες γυναίκες είναι αυτές που μπορούν να το κάνουν σωστά.

4. «Βαριές» βλεφαρίδες

Η υπερβολική χρήση της μάσκαρα δεν είναι ποτέ καλή επιλογή. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι χρησιμοποιείτε μάσκαρα καλής ποιότητας και δεν βαρύνετε το βλέμμα σας με υπερβολική ποσότητα. Πειραματιστείτε με διάφορες μάρκες έως ότου βρείτε αυτή που σας ταιριάζει.

5. Προσοχή στο ξύρισμα!

Οι άντρες προτιμούν την απαλή επιδερμίδα. Φροντίστε λοιπόν πριν την έξοδό σας να δίνετε προσοχή σε όλο το κορμί σας. Βεβαιωθείτε ότι τα πόδια και οι μασχάλες σας δεν έχουν ούτε μια τριχούλα, καθώς αυτό ίσως να παίζει και σημαντικότερο ρόλο από το μακιγιάζ.

6. Ξηρό δέρμα

Είναι δυσάρεστο το να αγγίζει κανείς μία ξηρή επιδερμίδα. Χρησιμοποιείτε πάντα ενυδατική κρέμα και λοσιόν μετά το ντους.

7. Δυσάρεστη αναπνοή και κίτρινα δόντια

Τα κίτρινα δόντια και η δυσάρεστη αναπνοή δεν πρόκειται να τραβήξουν ποτέ το αντίθετο φύλο. Οι πιο συχνές αιτίες που προκαλούν αυτά τα προβλήματα είναι το τσιγάρο και η κακή υγιεινή του στόματος ή το κόκκινο κρασί και ο καφές. Σε οποιαδήποτε περίπτωση πρόκειται για ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσετε αμέσως αν θέλετε να προσεγγίσετε το αντίθετο φύλο.

8. Λάθος μολύβι χειλιών

Το μολύβι χειλιών δείχνει πολύ άσχημο όταν για παράδειγμα, μετά από το δείπνο, είναι το μόνο πράγμα που έχει απομείνει στα χείλη σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό και στην ανάγκη έχετε μαζί σας ένα κραγιόν για να το διορθώσετε στην τουαλέτα του εστιατορίου.

9. Υπερβολικό άρωμα

Τα αρώματα έχουν μεν φτιαχτεί προσδίδουν έναν τόνο θηλυκότητας στην προσωπικότητά σας. Όμως το υπερβολικό άρωμα δεν είναι ποτέ καλό. Μία σταγόνα από το αγαπημένο σας άρωμα είναι αρκετή για να τραβήξετε την προσοχή ενός άντρα.

10. Να ετοιμάζεστε μπροστά του

Κανένας άντρας δε θέλει να γνωρίζει τους τρόπους με τους οποίους μία γυναίκα γίνεται ελκυστική. Αυτό είναι κάτι που καταστρέφει τη φαντασίωση που έχει για σας. Αφήστε τον να νομίζει ότι δείχνετε τόσο όμορφη χωρίς καμία προσπάθεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook