Αλλαγή προσώπων στις διοικήσεις πέντε τμημάτων του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Με την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων οι νέοι πρόεδροι και αντιπρόεδροι στα τα τμήματα της

  • Φυσικής,
  • Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης,
  • Παιδαγωγικό τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης,
  • Πολιτικής Επιστήμης, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών
  • και Μαθηματικών 

του Πανεπιστημίου Κρήτης θα αναλάβουν καθήκοντα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2013.

Ο καθηγητής, κ. Ξενοφών Ζώτος, θα είναι ο νέος πρόεδρος του τμήματος Φυσικής και αναπληρωτής πρόεδρος ο καθηγητής, κ. Γεώργιος Τσιρώνης.

Ήταν οι μοναδικοί υποψήφιοι και εξελέγησαν με το 100% των έγκυρων ψήφων.

Ο καθηγητής, κ. Παναγιώτης Μιχαηλίδης, εξελέγη πρόεδρος στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και αναπληρωτής ο αναπληρωτής καθηγητής, κ. Ιωάννης Σπαντιδάκης, επίσης με ποσοστό 100%.

Ο αναπληρωτής καθηγητής, κ. Ανδρέας Φουντουλάκης, είναι ο νέος πρόεδρος στο Παιδαγωγικό τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης και αναπληρωτής ο καθηγητής, κ. Μάριος Πουρκός, με το 100% των ψήφων.

Με ποσοστό 50.84%, ο καθηγητής, κ. Κωνσταντίνος Λάβδας, είναι ο νέος πρόεδρος στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης ενώ ο αναπληρωτής καθηγητής, κ. Αθανάσιος Γκιούρας, έλαβε το 49,16% των ψήφων. Με τη στήριξη όλων των ψηφοφόρων, εξελέγη αναπληρώτρια πρόεδρος η αναπληρώτρια καθηγήτρια, κ. Ήβη-Αγγελική Μαυρομούστακου.

Ο καθηγητής, κ. Χαράλαμπος Μακριδάκης, και ο καθηγητής, κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, είναι οι νέοι πρόεδροι στα τμήματα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, αντίστοιχα.

Αναπληρωτές πρόεδροι στα παραπάνω τμήματα είναι ο αναπληρωτής καθηγητής, κ. Θεόδωρος Κατσαούνης, και ο αναπληρωτής καθηγητής, κ. Γεώργιος Κοσιώρης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook