Επισκέψεις στα Κέντρα Υγείας Αρκαλοχωρίου και Καστελλίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Φραγκίσκος Παρασύρης, στα πλαίσια της ενημέρωσής του για την λειτουργική κατάσταση των δομών Υγείας στη ευρύτερη Περιφέρεια του Ν. Ηρακλείου.
Κατά την επίσκεψή του ο κ. Παρασύρης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό, διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας και να μεταφέρει την ρητή διαβεβαίωση του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου, ότι δεν θα κλείσει κανένα Κέντρο Υγείας στην Κρήτη.
Κατά την αντίστοιχη συζήτηση που ακολούθησε ιεραρχήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικότερα η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Αρκαλοχώρι και στο Καστέλλι και ειδικότερα τα αντίστοιχα Κέντρα Υγείας.
Στον απόηχο των συναντήσεων, ζητήθηκε από τον κ. Παρασύρη να προωθήσει ως μέλος της Επιτροπής της Μόνιμης Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της βουλής, άμεσες λύσεις για τα προβλήματα που απασχολούν τα Κέντρα Υγείας της περιοχής, ώστε να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες που παρέχουν προς τους ασθενείς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook