Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδας, το Future Library και  το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αλλά και πολλές άλλες βιβλιοθήκες της χώρας μας, διοργανώνουν Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας για παιδιά, από 15 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου, στο χώρο των Παιδικών Βιβλιοθηκών Σούδας και Σταλού.

To πρόγραμμα της αυριανής ημέρας:

-Τετάρτη 8 Ιουλίου 11.00- 12:00 το πρωί, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού

«Εδώ δεν είναι Βιβλιοθήκη…είναι αίθουσα χορού Zumba»

Μουσική και χορός πλημμυρίζουν το χώρο της Βιβλιοθήκης! Ελάτε να ανακαλύψουμε τα βιβλία χορού της Βιβλιοθήκης μας , να ζήσουμε την ιδιαιτερότητα του χορού και να χορέψουμε ομαδικά στο ρυθμό της Zumba ( Φοράμε αθλητικά παπουτσάκια).

Με την εκπαιδεύτρια Zumba της σχολής χορού «Έκφρασις», Κορίνα Λεκάκου

Για όλα τα παιδιά.

-Τετάρτη 8 Ιουλίου 11.00-12.30 το πρωί, στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικής Ενότητας Σούδας

«Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…είναι μια μηχανή του χρόνου- πειρατές»

Μπαίνουμε στη βιβλιοθήκη – μηχανή του χρόνου και βγαίνουμε στην εποχή των πειρατών. Ετοιμαζόμαστε για ρεσάλτο, μοιράζουμε τα λάφυρά μας, περνάμε μια μέρα αρμενίζοντας στις θάλασσες.

Με την εκπαιδευτικό Δέσποινα Νικολιδάκη

Για παιδιά 5-10 ετών.

To πρόγραμμα: «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…είναι ο μαγικός κόσμος του φιλοτελισμού» με τον φιλοτελιστή κ. Πολύκαρπο Αποστολάκη, θα συνεχιστεί στο χώρο της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου όταν ξανά λειτουργήσει, μετά το πέρας των εργασιών ανακαίνισης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook