Επί έξι ολόκληρα χρόνια, ένας 42χρονος από τη Μεσσηνία έκανε τον μελισσοκόμο με… ξένες κυψέλες τις οποίες άρπαζε από χωράφια των παραγωγών μελιού!Μάλιστα, είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοιο αδίκημα αλλά φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό!

Οι καταγγελίες για κλοπές μελισσιών έφταναν σαν βροχή στις αστυνομικές αρχές της Μεσσηνίας από μελισσοκόμους που διαπίστωναν ότι οι περιουσίες και οι κόποι τους είχαν κάνει φτερά. Τελικά, οι έρευνες της Αστυνομίας οδήγησαν σε μια αποθήκη ιδιοκτησίας του 42χρονου σεσημασμένου στη Μεσσήνη και σε αγροτική περιοχή του Αχλαδοχωρίου Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν βουτούσε απλώς τα δάχτυλά του στο μέλι, αλλά «βουτούσε»… ολόκληρα τα μελίσσια.

Κατά την έρευνα που έγινε, κατασχέθηκαν 113 κυψέλες πλήρους μελισσών, 710 άδειες κυψέλες, και 521 διάφορα εσωτερικά πλαίσια κυψελών! Όμως, ο ίδιος ο δράστης, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, παραδέχθηκε ότι σε διάστημα έξη χρόνων είχε κλέψει 158 κυψέλες μαζί με τα μελίσσια τους, αποκαλύφθηκε ότι συνολικής αξίας 44.250 ευρώ!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook