Τριάντα κεράκια έσβησε στις 12 Ιουνίου η Αντριάνα Λιμα και γιόρτασε την τρίτη της δεκαετία κάνοντας δώρο στους αναρίθμητους θαυμαστές της μία αισθησιακή φωτογράφηση για το περιοδικό GQ.
 
Με ένα μαύρο στράπλες φόρεμα, που αναδεικνύει το υπέροχο ντεκολτέ της, ο μελαχρινός «Αγγελος» της Victoria’s Secret αποδεικνύει ότι ενάμιση χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της εξακολουθεί να διατηρεί άψογη την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

 

\"\" 

«Η ουσία είναι να αγαπάς τον εαυτό σου και να έχεις αυτοπεποίθηση», υποστηρίζει το top model. «Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι πολύ ή λίγο αποκαλυπτική. Έχει να κάνει με το να αισθάνεσαι καλά με αυτό που φοράς. Εγώ λατρεύω τα τριγωνικά μαγιό και προτιμώ τα μικρότερα που υπάρχουν, γιατί απεχθάνομαι τα σημάδια στο μαύρισμα», συμπληρώνει η μελαχρινή καλλονή, εξάπτοντας την αντρική φαντασία.

\"\" 

Παρά τη σέξι εμφάνιση της και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπει , η Αντριάνα δεν ήταν πάντα έτσι. Στην πρώτη συνέντευξή της για το περιοδικό GQ το 2006 είχε αποκαλύψει ότι ήταν ακόμη παρθένα και είχε παραδεχτεί πως έδωσε το πρώτο της φιλί στην ηλικία των 17 ετών, καθώς ήταν πολύ ντροπαλή με τα αγόρια.
 

\"\" 

Η Αντριάνα είναι παντρεμένη με τον διάσημο μπασκετμπολίστα Μάρκο Γιάριτς από το 2009, ενώ τον Νοέμβρη της ίδιας χρονιάς ήρθε στον κόσμο ο καρπό του έρωτά τους, Βαλεντίνα.

real

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook