Πλήρως ανανεωμένος και επανασχεδιασμένος ο διαδικτυακός τόπος της Συνεταιριστικής τράπεζας Χανίων παρουσιάστηκε σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων της τράπεζας .
«Η Τράπεζα είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα site ξεχωριστό για τα τραπεζικά δεδομένα το οποίο είναι πλέον στην διάθεση των πελατών μας και του καταναλωτικού κοινού» επεσήμανε στην διάρκεια της παρουσίασης ο πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας κ.Μιχάλης Μαρακάκης.
Η ανανεωμένη ιστοσελίδα www.chaniabank.gr προσφέρει πλήθος πληροφοριών σχετικά με τα προιόντα της Τράπεζας Χανίων για ιδιώτες αλλά και για επιχειρηματίες, ενώ ταυτόχρονα ο χρήστης αντλεί πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας της Τράπεζας και την φιλοσοφία της, για την κοινωνική της προσφορά αλλά και για το ανθρώπινο δυναμικό της.
Περαιτέρω έχουν ενσωματωθεί χρήσιμα εργαλεία τα οποία σε συνδυασμό με το e-banking της Τράπεζας δίνουν την ευκαιρία στο χρήστη, να τακτοποιήσει πλήθος τραπεζικών συναλλαγών, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες. 

\"\"   \"\"

Επίσης μέσα από το www.chaniabank.gr ο χρήστης έχει την ευκαιρία ν αγνωρίσει και τις υπόλοιπες εταιρείες του δυναμικά αναπτυσσόμενου ομίλου της Συνεταιριστικής τράπεζας Χανίων. 
Κατά την διάρκεια της παρουσίασης η ομάδα έργου δημιουργίας της ιστοσελίδας, ανέλυσε την φιλοσοφία του σχεδιασμού της, τους στόχους και τα μελλοντικά βήματα, ενώ στο αμε΄σως επόμενο χρονικό διάστημα το site θα είναι διαθέσιμο και στα Αγγλικά και θα ακολουθήσει η δυνατότητα πρόσβασης από κινητό τηλέφωνο.

Flashnews.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook