Θέματα προϋπηρεσίας και εμπειρίας, προτάσσει απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης Νικολάου Παρασκευόπουλου, με την οποία ορίζονται νέοι Διευθυντές στην Αγροτική Φυλακή Αγιάς και στην κλειστή Φυλακή Χανίων Κρήτη Ι.

Συγκεκριμένα νέος Διευθυντής στην φυλακή Κρήτη Ι αναλαμβάνει ο  κ. Ιωάννης Κλαπάκης αντικαθιστώντας τον κ. Γιώργο Κονταξάκη, ενώ στην Αγροτική Φυλακή Αγιάς, Διευθύντρια αναλαμβάνει η κα Δήμητρα Δρακάκη, αντικαθιστώντας τον κ.Ιωάννη Κλαπάκη.

Όπως αναφέρει η απόφαση – που υπεγράφη χθες Τετάρτη 9/7 – και την οποία παρουσιάζει το Flashnews.gr, 

Σε ότι αφορά στην φυλακή Κρήτη Ι : Επειδή  «ο Ιωάννης Κλαπάκης, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Σωφρονιστικού Ενηλίκων, έχει ασκήσει καθήκοντα Προϊσταμένου Διεύθυνσης από τις 9-8-2010 στο Κατάστημα Κράτησης Κρήτη Ι και από 20-11-2014 στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς και, ως εκ τούτου, υπερτερεί σε εμπειρία έναντι του Γεώργιου Κονταξάκη, ο οποίος ασκεί καθήκοντα Προϊσταμένου Διεύθυνσης στο Κατάστημα Κράτησης Κρήτη Ι από 6-11-2014.»

Σε ότι αφορά στην Αγροτική Φυλακή: Επειδή «η Δήμητρα Δρακάκη, Προϊσταμένη του Τμήματος Διοίκησης – Οικονομικού του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Αγιάς, έχει ασκήσει στο εν λόγω Κατάστημα: α) καθήκοντα Προϊσταμένης του Τμήματος Διοίκησης από 3-12-2010 έως 28-10-2014 και καθήκοντα Προϊσταμένης του Τμήματος Διοίκησης – Οικονομικού από 29-10-2014 μέχρι σήμερα και β) καθήκοντα αναπληρώτριας Προϊσταμένης Διεύθυνσης από 26-1-2011 έως 29-10-2014. 

«Αποφασίζουμε 
α) την τροποποίηση της αριθ. 87829/29-10-2014 απόφασης του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά το μέρος που αφορά την τοποθέτηση Προϊσταμένων Διεύθυνσης στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς και στο Κατάστημα Κράτησης Κρήτη Ι. 
β) την τοποθέτηση του Ιωάννη Κλαπάκη, υπαλλήλου του κλάδου ΠΕ Σωφρονιστικού Ενηλίκων, στη θέση του Προϊσταμένου Διεύθυνσης του Καταστήματος Κράτησης Κρήτη Ι και 
γ) την τοποθέτηση της Δήμητρας Δρακάκη, υπαλλήλου του κλάδου ΠΕ Σωφρονιστικού Ενηλίκων, στη θέση της Προϊσταμένης Διεύθυνσης του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Αγιάς. 
Κατά τα λοιπά ισχύει η αριθ. 87829/29-10-2014 απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook