Για όλα μίλησε χθες η Ευγενία Μανωλίδου στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου. Μίλησε για το ξεκίνημα της στην τηλεόραση, για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, παραδέχτηκε ότι ο Άδωνις φωνάζει πολύ στα κανάλια και αποκάλυψε ότι είναι… στρίγγλα! 

Για το ξεκίνημά της στην τηλεόραση: «Δεν το περίμενα όλο αυτό. Ήρθε πολύ ξαφνικά και για μένα η αναγνώριση. Ήμουν απροετοίμαστη και φάνηκε. (…) Εγώ μπήκα τόσο στα βαθιά, σαν να παίρνεις ένα παιδάκι του δημοτικού και το βάζεις στην Α\’ λυκείου. Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη. Δεν ήμουν πονηρεμένη, δεν ήμουν υποψιασμένη. Ο Άδωνις δεν ήξερε πως ήμουν τόσο \”πυροβολημένη\”, γυρνούσα σπίτι και μου έλεγε «Μα, πώς το είπες αυτό;». Έφαγα πολύ \”ξύλο\” στην αρχή».

 Για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα: «Οι συζητήσεις είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο. Απλά έχουν βολιδοσκοπήσει τη διάθεσή μου. Είναι μία αυτόνομη εκπομπή (για την εκπομπή από τα backstage του  “Dancing With the Stars”, με ξένο format που θα έρθει στην Ελλάδα, αλλά και για να ξεκινήσει αυτό θα πρέπει να περάσει ενάμισης μήνας. Μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να αλλάξουν όλα. Πάντα με στεναχωρεί όταν λένε ότι μπορεί να γίνει και να μη γίνεται, γιατί δουλεύουν εκεί πολλά άτομα από πίσω, τα οποία χάνουν τη δουλειά τους. (…) Δεν έχω ακούσει πως θα κάνω πρωινό του χρόνου. Υπήρξε όμως μία συζήτηση για το \’Master Chef Junior\”».

 Για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση: «Κάνω τηλεόραση γιατί τα projects που μου προτείνουν μου αρέσουν πάρα πολύ και ξέρω πως θα έχει πολύ μικρή διάρκεια. Και θα ήθελα να δω τον εαυτό μου και με αυτό τον τρόπο. Αφού θα τελειώσει σύντομα, γιατί να μην το κάνω και αυτό».

 Για τον εαυτό της: «Είμαι στρίγγλα! Καμιά φορά… είμαι των κανόνων. Μου αρέσουν οι κανόνες. Αυτό που εσύ χαρακτηρίζεις ως \”στρίγγλα\”, το χαρακτηρίζω ως \”πρόγραμμα\”. Είμαι προγραμματισμένη από παιδί. Ξυπνάω και κανονίζω τι θα κάνω μέσα στη μέρα. Κάνω χαζομάρες, αρκετές, αλλά κανονίζω να μην τις ξανακάνω. (…) Η ζωή μου είναι συγκεκριμένη. Όταν κάνεις παιδιά, μαθαίνεις πως δεν μπορείς πλέον να κάνεις ό,τι θέλεις. (…) Στην αρχή προσπαθούσα να είμαι πολύ ευχάριστη σ\’ όλους. Προσπαθούσα πάρα πολύ, δεν μου άρεσε. Η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ στριφνή και αυστηρή. Τώρα είμαι ο εαυτός μου, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το παίζω γλυκιά και ευχάριστη όταν δεν θέλω. Στην αρχή είχα πάθει μία ψιλο-μετάλλαξη. Προσπαθούσα να είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πάρα πολύ ευχάριστη, πάρα πολύ ευγενική με τον κόσμο».

 Για τις μαγειρικές της ικανότητες: «Μαγειρεύω τα πάντα αλλά κυρίως πιο παραδοσιακές συνταγές. Πιο ελαφριές συνταγές όμως. Ο Άδωνις παλιά είχε θέμα με τα πράσινα, δεν έτρωγε λαχανικά. Έπαιρνε τηλέφωνο και ρωτούσε τι φαγητό έχουμε, επέστρεφε στο σπίτι με σακούλες από ψησταριές. Τώρα μετά το \”Master Chef\”, τρώει και κανένα κολοκυθάκι».

 Για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του συζύγου της: «Φωνάζει πολύ ο Άδωνις στην τηλεόραση. Του έχω πει να μη φωνάζει. Νομίζω όμως πως έτσι είναι. Δεν αλλάζει. Καλύτερα που εκτονώνεται όμως εκεί. Του εξηγώ πως όσα λέει είναι τόσο σωστά αλλά καλύτερα να μην τα εκφράζει έτσι, και μου απαντάει πως με όσα ακούει δεν μπορεί να μην αντιδράσει».

 Για τον πρώτο της γάμο: «Ήταν ο πολύ θαυμασμός που με έκανε να θέλω να παντρευτώ, αν ήταν πολύ αφελές και νεανικό δεν θα έκανα παιδιά με αυτόν τον άνθρωπο. Ήταν μία σχέση ζωής. Παντρεύτηκα στα 19 μου. Βλέποντάς τα τόσα χρόνια μετά, ενδεχομένως να έπαιζε (ρόλο) το ότι ήμουν πολύ αυστηρά μεγαλωμένη».

 Για τα αρνητικά σχόλια: «Νομίζω πως μου την \”πέφτουν\”, γιατί δεν πρόκειται να απαντήσω. Νομίζω πως πιστεύουν ότι είμαι εύκολος στόχος. (…) Πάντα μου την \”πέφτουν\” από πίσω, όχι μπροστά μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook