Σε πόλο έλξης των διασημοτήτων του Χόλυγουντ έχει μετατραπεί η Ελλάδα, αφού πολλοί είναι οι σταρ που θέλουν να αποκτήσουν μία μεγάλη έκταση ή το δικό τους νησί στα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών.

Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, η Ελλάδα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών διασημοτήτων και μάλιστα αποκάλυψε ότι περί τα τέλη Ιουλίου την χώρα θα επισκεφτεί ο Τζόνι Ντεπ για να δει το νησί Stroggino (εννοεί το νησί Στρογγυλο στα Δωδεκάνησα), το οποίο και απέκτησε μόλις πριν από δυο 24ωρα.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα και σήμερα είναι ακατοίκητο. Ο Τζόνι Ντεπ την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Η Proto Organization Ltd είναι η εταιρεία που επίσης μεσολάβησε, όπως σημείωσε ο κ. Τέιλορ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε μια άλλη αγορά στη χώρα μας, αυτή του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχει πλέον στην κατοχή του το νησάκι «Gaia Sogia» (μάλλον εννοεί την νησίδα Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος)

Η Proto Organization Ltd είναι σύμβουλος ακινήτων πολλών ηθοποιών του Χόλυγουντ και αθλητών παγκόσμιας φήμης, όπως ο Τζόνι Ντεμπ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι.

Ανάμεσα στο Μαράθι και την Πάτμο βρίσκεται η νησίδα Στρογγυλό . Το νησί έχει έκταση 54 στρεμμάτων και καλύπτεται με πράσινο σχεδόν όλο το χρόνο, εξ αιτίας του νερού που έχει και το οποίο μπορεί να γίνει πόσιμο εύκολα και με μικρές τεχνικές διαδικασίες.

Το Στρογγυλό είναι ιδιωτικό νησί και πωλείται από τον ιδιοκτήτη του, τα στοιχεία του οποίου δεν είναι γνωστά. Θεωρείται ιδανικό για τουριστική ανάπτυξη, για κολύμπι, για θαλάσσια σπορ και ψάρεμα. Έχει δε μια τέλεια παραλία 110 μέτρων που διευκολύνει την αξιοποίησή του.

Το εν λόγω νησί πήρε το όνομά του από το σχήμα του, που είναι κυριολεκτικά ολοστρόγγυλο.

(Με πληροφορίες απο ΑΠΕ-ΜΠΕ και rodosalarm.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook