Μπορεί με τον ΑΟΧ να μην “προχώρησε” η συνεργασία μετά από την αποχώρηση του Κωστή Σγουράκη αλλά ο Ηρακλής Τσίκινης τη νέα σεζόν θα συνεργαστεί με τον Κισσαμικό!

Ο παλαίμαχος διεθνής ρέφερι αναλαμβάνει καθήκοντα τιμ μάνατζερ στους “νεοφώτιστους” στη Football League, πόστο που κατείχε και στην Καλλιθέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική του οικογένεια τον Ηρακλή Τσίκινη, που αναλαμβάνει καθήκοντα team manager.

Ο κ. Τσίκινης γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1968 στη Μεσσηνία και ονομάστηκε διαιτητής το 1987. Από το 2000 έως το 2008 διεύθυνε παιχνίδια Α’ Εθνικής και το 2004 χρίστηκε διεθνής διαιτητής. Μετά το τέλος της διαιτητικής του καριέρας έγινε παρατηρητής διαιτησίας. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με τον Πάμισσο Μεσσήνης ως γενικός διευθυντής και με την Καλλιθέα ως team manager.

Οι δηλώσεις του κ. Τσίκινη:

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κισσαμικό ο κ. Τσίκινης δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη, καθώς και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, που μου δίνουν την ευκαιρία να δουλέψω σε έναν υγιή σύλλογο, για να οδηγήσουμε όλοι μαζί την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μία καλή πορεία στη Football League. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να βοηθήσω σε αυτό το κομμάτι όσο μπορώ . Η ομάδα θέλουμε να παίξει καλό και ωραίο ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Κισσαμικός είναι ένα σωματείο, στο οποίο μπορεί να δουλέψει κάποιος και να προσφέρει τα μέγιστα. Υπάρχει καλό κλίμα, είναι υγιής η ομάδα, με έναν Πρόεδρο, που είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και θέλει να βοηθήσει και τον τόπο του και την ομάδα. Θεωρώ ότι αυτό το μίγμα μπορεί να οδηγήσει σε μία πολύ καλή πορεία στη Football League».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook