Οι ακτοπλοικές εταιρείες  ANEK LINES και BLUE STAR FERRIES προχωρούν σε παροχή 22.000 εισιτηρίων σε προνομιακές τιμές, σε όλα τα δρομολόγια προς και από τα Χανιά, συνεπείς στις δεσμεύσεις τους να λειτουργούν με ευαισθησία προς τις πραγματικές ανάγκες των επιβατών, ιδίως στη δύσκολη σημερινή συγκυρία  και στα πλαίσια της ακόμα καλύτερης εξυπηρέτησης των ταξιδιωτών.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτουν 11.000 εισιτήρια που θα κοστίζουν μόλις €20 (τελική τιμή συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και 11.000 εισιτήρια με 20% έκπτωση, στην οικονομική θέση.

Η ΑΝΕΚ LINES σας προσκαλεί να αξιοποιήσετε τις ελκυστικές οικονομικές προσφορές της και  σας ταξιδεύει στην Κρήτη πιο οικονομικά και άνετα από ποτέ!

Με καθημερινά βραδινά και τακτικά  ημερήσια δρομολόγια, από και προς Κρήτη*, με εκπτώσεις και προσφορές, όπως 30% έκπτωση στα Ημερήσια Δρομολόγια, 50% έκπτωση για παιδιά από 5-10 ετών σε όλες τις θέσεις, 3+1 Δωρεάν εισιτήριο σε 4/κλινη καμπίνα, 20% έκπτωση σε εισιτήρια επιστροφής, έως 50% έκπτωση σε φοιτητές-σπουδαστές & φέτος το καλοκαίρι η ANEK LINES σας κλείνει «Ραντεβού στο Πλοίο».

Επίσης η BLUE STAR FERRIES σας προσκαλεί να αξιοποιήσετε τις ελκυστικές οικονομικές προσφορές της και να απολαύετε τοπία απαράμιλλης ομορφιάς αλλά και τις τοπικές αυθεντικές γεύσης της κρητικής κουζίνας
Φέτος το καλοκαίρι, με ημερήσια πρωινά δρομολόγια, η BLUE STAR FERRIES σας ταξιδεύει στην Κρήτη πιο οικονομικά και άνετα από ποτέ!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.anek.gr, να καλέστε στα τηλ. 2104197400, 2821027500, ή να απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της BLUE STAR FERRIES, επισκεφτείτε το www.bluestarferries.com, τηλεφωνήστε στο 28210 -27500 ή στο 18130, ή απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Ακολουθεί ο αναλυτικός πίνακας των ημερήσιων δρομολογίων Πειραιάς- Χανιά-Πειραιάς:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook