O γνωστός λυράρης Ψαραντώνης, είχε γνωρίσει και είχε ζήσει από κοντά τον άτυχο Άρθουρ στα ταξίδια του στην Αυστραλία, τότε που πήγαινε πότε για να επισκεφτεί τον γιό του τον Ψαρογιώργη που έμενε εκεί, και πότε για να συμμετάσχει στα Φεστιβάλ που οργάνωνε ο Νίκ Κέιβ (All Tomorrow’s Parties) στη χώρα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του inotos.gr, από την πρώτη στιγμή που ο Ψαραντώνης έμαθε για τον θάνατο του 15χρονου συγκλονισμένος πήρε τον γιό του τον Ψαρογιώργη, που αυτές τις μέρες βρίσκεται για συναυλίες στον Καναδά, και του ζήτησε να βρει κάθε τρόπο για να επικοινωνήσει με τον Κέιβ και να μεταφέρει στο «καλό κοπέλι τον Νικ τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του κοπελιού του. Πέστου ότι τον σκέφτομαι εδώ από την Κρήτη και μακάρι να μπορούσα να πάω στην Αυστραλία στην κηδεία του μικρού παιδιού του ».  

«Τελευταία φορά που είδα τον μικρό Άρθουρ ήταν πριν από τρία χρόνια στην Αυστραλία, όπου είχα πάει για μια συναυλία. Ήταν ένα έξυπνο, ανήσυχο και πολύ καλό κοπέλι . Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε…» δήλωσε στο inotos.gr ο Ψαραντώνης.

Η τελευταία φορά που ο Ψαραντώνης συνεργάστηκε με τον Νικ Κέιβ ήταν στην ταινία του David Olehoffen, Loin Des Hommes (Far From Men) όπου ο Nick Cave και ο Warren Ellis υπογράφουν τη μουσική επένδυση της ταινίας η οποία κέρδισε τρία βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2014. Σε αυτή την ταινία ο Ψαραντώνης συμμετέχει με την συγκλονιστική του φωνή σε δύο από τις συνθέσεις του soundtrack.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook