Φαίνεται πως δεν φυτρώνει κάτι άλλο εκτός από… κάνναβη στην ευρύτερη περιοχή του νέου Δήμου Νέστου Καβάλας, που είναι κατάφυτη λόγω και του ποταμού ο οποίος την διατρέχει!

Μετά τις αλλεπάλληλες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, που έφεραν στο φως εκατοντάδες αυτοφυή χασισόδεντρα, βρέθηκε άλλη μια που ήταν κυριολεκτικά… τερατωδών διαστάσεων!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Χρυσούπολης που κάνουν καθημερινά έρευνες στην περιοχή, τα έχασαν, όταν εντόπισαν σε αγροτική περιοχή της δημοτικής ενότητας Νέας Καρυάς στην Καβάλα, μια τεράστια χασισοφυτεία που είχε δημιουργηθεί χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινων χεριών.

Την αποτελούσαν συνολικά 1.865 αυτοφυή δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, που είχαν φτάσει σε ύψος ακόμη και τα τρία μέτρα! Έτσι, έπεσαν με τα… μούτρα στη δουλειά και τους πήρε δυο 24ωρα ώσπου να τα ξεριζώσουν όλα!

– Στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, ένας Έλληνας ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών βρέθηκε κατηγορούμενος και για παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών, αφού σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του οι αστυνομικοί, κατέσχεσαν εκτός από 21 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και 114 γραμμάρια πυρίτιδας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook