Ο Ηρακλής Τσίκινης ανέλαβε κι επίσημα τα καθήκοντά του στον Κισσαμικό και στις δηλώσεις του μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Ροκάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ήρθα σε μία ομάδα που νομίζω ότι έχει όλα τα εχέγγυα ώστε να κάνει μία πολύ καλή πορεία στη Football League. Είναι μια ιστορική ημέρα γιατί είναι μια καινούργια κατηγορία. Ο Κισσαμικός είναι ένα υγιές σωματείο που διαθέτει ένα πολύ καλό Δ.Σ., με έναν άνθρωπο “μπροστά”, τον Αντώνη Ροκάκη ο οποίος νομίζω ότι είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι με μία χημεία που θα υπάρξει με τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση, τον κόσμο και όλο το Νομό γιατί ο Κισσαμικός εκπροσωπεί πια και τον Νομό Χανίων, η ομάδα θα μπορεί να κάνει μια καλή πορεία και να βάλει τα θεμέλια για κάτι καλύτερο».

Για το αν υπάρχουν δυσκολίες στον ρόλο του λόγω του ότι ο Κισσαμικός είναι μία πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στη Football League: «Δεν είναι ότι θα έχω κάτι δύσκολο ν’ αντιμετωπίσω. Είναι καλό ότι η ομάδα ξεκινά σε μια νέα κατηγορία και θέλω να τη βοηθήσω στο επαγγελματικό κομμάτι. Ο Κισσαμικός φεύγει τώρα από το ερασιτεχνικό κομμάτι και μπαίνει σε άλλα πλαίσια. Πιστεύω ότι σε αυτό το κομμάτι θα οργανωθεί καλά και με την εμπειρία και άλλων ανθρώπων και με τη όρεξη που θα υπάρξει, θα πετύχουμε κάτι καλό. Δεν με φοβίζει αυτό το θέμα».

Για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα: «Ο δικός μου ρόλος θα είναι να είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του αγωνιστικού τμήματος και της διοίκησης. Θα βοηθήσω την ομάδα και οργανωτικά αλλά και σε άλλους τομείς».

Για το νέο πρωτάθλημα της Football League: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Με 20 ομάδες, θεωρώ ότι θα είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα, με πολλούς αγώνες, θα έχει διάρκεια και θα θέλει αντοχή και υπομονή. Βέβαια, οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν ίσως αυτό να παίξει ρόλο και να δούμε ομάδες που δεν θα τερματίσουν… Θα είναι κακό βέβαια αυτό, αλλά πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και όπου οι περισσότερες ομάδες θα είναι στα ίδια επίπεδα και οπότε θα υπάρχει ανταγωνισμός. Σίγουρα και η παραμονή θα είναι δυσκολότερη αλλά και γενικώς, θα είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα. Υπάρχουν ομάδες που έχουν μεγάλη ιστορία. Θα παίξουν πολλά ρόλο και μακάρι να γίνει ένα πρωτάθλημα υγιές, καλό και που δεν θα έχει προβλήματα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook