Για την προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία την οποία εγκατέλειψε πρόσφατα βραβεύτηκε από την διοίκηση της ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης ο Μανόλης Δανδουλάκης. 
Ο εκλεκτός συνάδελφος μετά από χρόνια στο δημοσιογραφικό αγώνα και στη μάχη του ρεπορτάζ αποφάσισε πρόσφατα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ο Εργοτέλης αποφάσισε να τον τιμήσει για όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο της αθλητικής και όχι μόνο δημοσιογραφίας στο Ηράκλειο . 
Αναφερόμενος στο Μανόλη Δανδουλάκη ο πρόεδρος του Εργοτέλη επεσήμανε : «Η σημερινή βραδιά είναι μια μεγάλη ευκαιρία να τιμήσουμε σαν Εργοτέλης έναν συνάδελφό σας, που ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί. Έναν αθλητικό δημοσιογράφο, ο οποίος σε όλη του καριέρα επέδειξε άμεμπτο ήθος, συνέπεια στις αξίες του και παρουσίασε πολύ σημαντικό έργο. Τον Μανώλη Δανδουλάκη».
Όσο για τον σκοπό της χθεσινής εκδήλωσης υπογράμμισε : «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη μέχρι τώρα συνεργασία και εύχομαι η νέα αγωνιστική περίοδος, που ξεκινά σύντομα, να συνδεθεί με μεγάλες επιτυχίες για όλους μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε στο πλαίσιο ενός δείπνου και επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που θα ζητήσω το αυτονόητο: να τυγχάνει ο Εργοτέλης από το Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της προσοχής που του αξίζει και του αναλογεί με δεδομένη την τεράστια προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο, αλλά και τη θέση που κατέχει στη Σούπερ Λίγκα». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook