Την ανάγκη, να ευχαριστήσει προσωπικά όλους όσους τοποθέτησαν το δικό τους λιθαράκι, προκειμένου να ενταχθούν οι μελέτες του βιολογικού καθαρισμού και του αποχετευτικού δικτύου Αγίας Βαρβάρας, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013”, εξέφρασε ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

“Ένα πολύ μεγάλο και μείζονος σημασίας για τον τόπο μας, έργο υποδομής, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους κοινοβουλευτικούς εκπρόσωπους του Νομού Ηρακλείου που στήριξαν τα μέγιστα τον αγώνα που κάναμε για να εντάξουμε το έργο και ειδικά την Βουλευτή κα Μαρία Σκραφνάκη, της οποίας οι παρεμβάσεις στάθηκαν καταλυτικές για την αίσια έκβαση της υπόθεσης.

Επίσης πρέπει να απονείμω τα εύσημα στους συνεργάτες μου στην δημοτική αρχή Αγίας Βαρβάρας που είχαν επωμιστεί το βάρος να προωθήσουν τις συγκεκριμένες μελέτες. Και αναφέρομαι στα μέλη της αρμόδιας επιτροπής Κώστα Καλογιαννάκη, Μιχάλη Αναγνωστάκη και Χρυσούλα Ζορμπά, που αφιέρωσαν ατέλειωτες ώρες για να δρομολογήσουν και να φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους ανατέθηκε. Παρά τα ανυπέρβλητα εμπόδια που συνάντησαν δεν πτοήθηκαν και θεωρώ πως η τελική κατάληξη της υπόθεσης αποτελεί δικαίωση και για τους ίδιους.

Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στην διοίκηση και το προσωπικό του ΟΑΝΑΚ, για την άριστη συνεργασία που είχαμε στην εκπόνηση των μελετών” αναφέρει στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Γόρτυνας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook