Το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε επίσημα η προετοιμασία του ΑΟΧ, με τον Θωμά Γράφα να αναφέρει στις δηλώσεις του ότι η ομάδα έχει υψηλούς στόχους τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε πριν την έναρξη της προπόνησης ο νέος τεχνικός των “μπλε”:

«Σήμερα ξεκινάει η ομάδα έχοντας υψηλούς στόχους και σκοπό να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Παράλληλα κοιτάμε να έχουμε κλείσει το ρόστερ μας το συντομότερο δυνατό, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε έτσι όπως πρέπει. Μέσα από τη δουλειά και την πειθαρχεία θα πετύχουμε, κατά την άποψή μου, τους στόχους που έχουμε θέσει σε ένα άκρως δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για το πόσοι ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν: «Ευελπιστώ και θέλω να έχω 26 ποδοσφαιριστές σαν ρόστερ».

Για το τι γνωρίζει για την ομάδα και για τον κόσμο της: «Ο ΑΟ Χανιά είναι μία ιστορική ομάδα. Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης και τον θέλουμε κοντά μας και ζητάμε να είναι κοντά μας και αρωγός στις προσπάθειές μας. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει βάλει ένα στίγμα και εμείς κοιτάμε φέτος να κάνουμε ακόμα κάτι παραπάνω και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε».

Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα: «Μα και βέβαια αυτός είναι ένας στόχος, είπα πριν, όσο πιο ψηλά γίνεται. Το όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία οριοθετεί αυτόματα και τους στόχους σου. Άρα λοιπόν, ναι ο στόχος μας είναι να κάνουμε την υπέρβαση»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook