Με στόχο τη τρίτη στη σειρά νίκη στην Α2 ο Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES αντιμετωπίζει το Σάββατο (29/1, 16:00) στο κολυμβητήριο Ηρακλείου τον Ν.Ο. Αγίου Νικολάου.
Η ομάδα του Νίκου Βλαζάκη που προπονείται πλέον χωρίς προβλήματα στην 50άρα πισίνα του κολυμβητηρίου, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κι εφόσον επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, μιας και πρόκειται για το φαβορί της αναμέτρησης, θα καταφέρει να πετύχει το 3×3 παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου.

«Θʼ αντιμετωπίσουμε μία νεοφώτιστη ομάδα. Πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε πρόβλημα. Υπάρχει σεβασμός με οποιονδήποτε αντίπαλο κι αν παίζουμε»,
τονίζει ο Νίκος Βλαζάκης, για να συνεχίσει, «με ενδιαφέρει να είμαστε σοβαροί γιατί στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Δεν είχαμε καθόλου ρυθμό, αν και όπως είπα, το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαμε πισίνα να προπονηθούμε. Βρισκόμαστε σε ένα σημαντικό σημείο της περιόδου γιατί έχουμε μπροστά μας και το παιχνίδι με το Καλαμάκι για το Κύπελλο, όπου αν καταφέρουμε και περάσουμε και έχουμε στη συνέχεια μία καλή κλήρωση, θα μπορούσαμε να πάμε στο final 4, κάτι που θα ισοδυναμεί με μια μεγάλη επιτυχία. Είναι περίεργη αυτή η εποχή γιατί υπάρχουν πολλές ιώσεις και κάποια παιδιά είναι άρρωστα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί ακολουθούν και δύο κρίσιμα ματς για το πρωτάθλημα με Περιστέρι και Τρίτωνα, συν το Καλαμάκι όπως είπα, και πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Με τον Άγιο Νικόλαο θα χρησιμοποιηθούν κάποια μικρά παιδιά για να παίρνουν εμπειρίες και να δούμε ποια από αυτά του χρόνου μπορούν να μας βοηθήσουν», καταλήγει ο τεχνικός του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES.

Διαιτητές στον αγώνα με τον Άγιο Νικόλαο θα είναι οι κύριοι Γιαννακάκης και Δασκαλάκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για την 3η αγωνιστική:

Νότιος όμιλος
Σάββατο (29/1, 16.00): Άγιος Νικόλαος-Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES
Κυριακή (30/1, 15.30): Τρίτων Αμαρουσίου-ΟΦΗ
Κυριακή (30/1, 17.00): Ποσειδών Ιλισίων-Περιστέρι

Βόρειος όμιλος:

Κυριακή (30/1, 12.00): ΟΥΚ Βόλου-Αργοστόλι
Κυριακή (30/1, 14:00): Ηρακλής-Ηλυσιακός
Κυριακή (30/1, 16:15): Κέρκυρα-Γλυφάδα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook