Κοινή προετοιμασία για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης εφήβων πραγματοποίησαν για τέσσερις μέρες στα Χανιά ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων και η Βουλιαγμένη.

Την Κυριακή (26/6) το πρωί δόθηκε το τελευταίο από τα 7 συνολικά φιλικά παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας των αθλητών τους.
Η τελική φάση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη (30/6) έως και την Κυριακή (3/7) στο Βόλο.

\"\"
Ο προπονητής του Ν.Ο. Χανίων, Γιάννης Ζαγουράκης, δήλωσε σχετικά με την προετοιμασία αλλά και την τελική φάση ότι: «Κάναμε μία καλή προετοιμασία με τη Βουλιαγμένη. Μπορέσαμε να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, να επιβεβαιώσουμε τις δυνάμεις μας αλλά και τι μπορούμε να διορθώσουμε μέχρι τα τελικά. Βρισκόμαστε σε καλό στάδιο, γεγονός το οποίο είχαμε την ευκαιρία να το δείξουμε στα φιλικά, ωστόσο είμαστε λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση, κάτι που οφείλεται στο ότι δεν είχαμε την 50άρα πισίνα και δεν καταφέραμε όλη τη διάρκεια του χρόνου να κάνουμε καλύτερη προετοιμασία. Από εκεί και πέρα, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη συμμετοχή μας στα τελικά και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε αρκετά καλά».

Οι πολίστες που χρησιμοποιήθηκαν στην κοινή προετοιμασία του ΝΟΧ με τη Βουλιαγμένη ήταν οι: Σαρτζετάκης, Ηλιάκης, Μαρνελάκης, Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Μαρκάκης, Λειψάκης, Κεραμειανάκης, Κουμής, Σολογάνης, Κοκονάς, Βουντουράκης, Κορναράκης, Μυγιάκης, Βίσμπας, Μπιτσάκης, Σκουμπάκης, Παπασηφάκης, Χατζηδάκης.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook