Με μια απόφαση η οποία ήδη αναρτήθηκε στη Διαύγεια, ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης καθαίρεσε  τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Απόστολο Λουλουδάκη.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ των δύο αντρών, ήταν όπως φημολογείται, το θέμα των απορριμμάτων με τον πρώην πλέον αντιδήμαρχο να καταγγέλει την δημοτική αρχή για εύνοια προς τον εργολάβο που είχε αναλάβει το έργο.

Εντύπωση προκαλεί η σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιείται στην απόφαση καθαίρεσης του κ. Λουλουδάκη στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι 

 “ο κ. Απόστολος Λουλουδάκης, από της αναλήψεως των καθηκόντων του ως Αντιδήμαρχος Χερσονήσου, ενεργεί αυτοβούλως και χωρίς να συνεργάζεται µε το ∆ήµαρχο ενώ επανειληµµένα διαβάλλει το πρόσωπο του ∆ηµάρχου, ασκώντας εξωθεσµική κριτική για τις ενέργειές του, µε απώτερο σκοπό να πλήξει την προσωπικότητά του στην τοπική κοινωνία του ∆ήµου Χερσονήσου. ∆ηµιουργεί προβλήµατα και δυσλειτουργία στο ∆ήµο και στις επιλογές της ∆ηµοτικής Αρχής και, ως εκ τούτου, διαταράσσεται η συνοχή και η καλή συνεργασία μεταξύ των µελών της πλειοψηφούσας παράταξης, στην οποία ανήκει αλλά και των µελών του ∆ηµοτικού Συµβουλίου και δυσχεραίνεται, τοιουτοτρόπως, το έργο της ∆ηµοτικής Αρχής”.

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση καθαίρεσης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook