Ηandmade τρόπος συγκέντρωσης χρημάτων από το Ποτάμι, πουλά t-shirt και παρεό για την ενίσχυση του κόμματος “Στα γραφεία μας, μπορείτε να προμηθευτείτε ανά πάσα στιγμή τα κόκκινα βιβλία, t-shirt και καλοκαιρινά παρεό του Ποταμιού”, αναφέρει στην ιστοσελίδα του το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, στοχεύοντας στην οικονομική ενίσχυση.

Ειδικότερα, τo γνωστό κόκκινο βιβλίο, Τ-shirt, αλλά και παρεό πουλάει το Ποτάμι, προκειμένου να μαζέψει έσοδα για το κόμμα, στο πλαίσιο του εντελώς handmade τρόπου συγκέντρωσης χρημάτων.

Τα Τ-shirt δεν είναι κάτι νέο, αφού είναι μια ιδέα που λάνσαρε το Ποτάμι πέρυσι, με τον Σταύρο Θεοδωράκη να φορά το πρώτο μπλουζάκι σε συγκέντρωση του κόμματος στην Καστέλλα. Συγκεκριμένα, είχε φορέσει αυτό με τα ψάρια, ανάμεσα στα οποία υπάρχει ένα ψάρι-αντάρτης, που πάει κόντρα στο κοπάδι.

Το άλλο μπλουζάκι έχει μια τεράστια στάμπα με σακίδιο (που παραπέμπει απευθείας στον Σταύρο Θεοδωράκη), ενώ το τρίτο έχει την εντυπωσιακή με τη φράση «Τὰ πάντα ῥεῖ (βερ)», όπου river το ποτάμι βέβαια. Η στάμπα πλαισιώνεται από ονόματα ελληνικών ποταμιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook