Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, 36χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλγερίας, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, ο 36χρονος ευρισκόμενος ως θαμώνας σε κατάστημα ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού, αφαίρεσε κινητό  τηλέφωνο και γυαλιά ηλίου.

Η πράξη του έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Όπως προέκυψε, ο 36χρονος σε προγενέστερο χρόνο  διέπραξε ακόμα δύο κλοπές στο εν λόγω κατάστημα, αφαιρώντας από θαμώνες του καταστήματος το συνολικό χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και κινητό τηλέφωνο. 

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν  και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 610 ευρώ, 3 δολάρια και 1.200 κορώνες την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. 

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook