Διαφορετική εικόνα παρουσίαζε σήμερα η παραλία της Νέας Χώρας, μετά τη χθεσινή ένταση και την αυστηρή προειδοποίηση στους παραβάτες της Νέας Χώρας οι οποίοι είχαν καταλάβει την αμμουδιά με ομπρελοκαθίσματα που έφταναν λίγο πριν το σημείο που σκάει το κύμα.

Τα συνεργεία του δήμου Χανίων, με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, Μανώλη Κεμεσίδη και Γιώργο Φραγγεδάκη, έφτασαν το πρωί στην περιοχή προκειμένου να αφαιρέσουν τα παράνομα ομπρελοκαθίσματα.

Οι περισσότεροι είχαν φροντίσει να συμμορφωθούν από χθες, περιορίζοντας τα ομπρελοκαθίσματα στον επιτρεπόμενο αριθμό αλλά και στο προβλεπόμενο όριο τοποθέτησής τους.

Φυσικά υπήρχαν και εξαιρέσεις καθώς επιχειρηματίας της περιοχής δεν είχε συμμορφωθεί στους κανόνες με αποτέλεσμα να απαιτήσουν τα συνεργεία του δήμου την απομάκρυνση της πρώτης σειράς των ομπρελών από τη θάλασσα.

Προκειμένου πάντως, να τηρηθεί η νομιμότητα και η κίνηση που έγινε από χθες να μην αποτελεί πυροτέχνημα, κλιμάκιο του δήμου θα εξακολουθήσει να πηγαίνει καθημερινά στη Νέα Χώρα για να επιτηρεί τον χώρο, όπως τόνισε πάντως, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φραγγεδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook