Από τον περασμένο Οκτώβριο αναζητούν οι άνδρες της Τροχαίας και οι συγγενείς των θυμάτων, τα ίχνη ενός ασυνείδητου οδηγού που προκάλεσε σοβαρό ατύχημα στην Πρέβεζα! Το μόνο που έχουν καταφέρει να μάθουν είναι το χρώμα και η μάρκα του ΙΧ φορτηγού που προκάλεσε το τροχαίο και ζητούν πληροφορίες από όποιον γνωρίζει κάτι.

Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της 11ης Οκτωβρίου 2010 στο 22,5 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας- γέφυρας Καλογήρου, όταν ο οδηγός του κόκκινου ΙΧ φορτηγού μάρκας Nissan με πράσινη τέντα συγκρούστηκε με το ασημί Hundai στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι με το μόλις τεσσάρων χρόνων αγοράκι του. Πατέρας, μητέρα και παιδί είχαν τραυματιστεί σοβαρά, αλλά ο ασυνείδητος οδηγός του Nissan τους είχε εγκαταλείψει αβοήθητους και είχε εξαφανιστεί!

*** Ένας άλλος ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα τον πεζό που είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό του, τα ξημερώματα της Κυριακής στην παλιά εθνική οδό Χανίων- Καστελίου, στην περιοχή Καλαμάκι. Ο άτυχος 44χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ ο δράστης που έσπευσε να εξαφανιστεί αναζητείται.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook