Καλοκαίρι… Τρεις λέξεις έρχονται ασυνείδητα στο μυαλό μας. Ήλιος, θάλασσα και cocktails (ή μπυρίτσα για κάποιους άλλους ενδεχομένως)!

Κάπου εδώ, το πάζλ του φετινού καλοκαιριού, συμπληρώνεται με το Red Havana Beach Bar, ένα νέο εντυπωσιακό beach bar, πάνω στην κοσμοπολίτικη – αμμώδη παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Το Red Havana Beach Bar, υποδέχθηκε για πρώτη φορά το κοινό, τον περασμένο Μάιο και από τότε έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των Χανιωτών καθώς επίσης και των επισκεπτών που έρχονται στα Χανιά για να περάσουν τις φετινές τους διακοπές τους.

Αρμονικό περιβάλλον για στιγμές χαλάρωσης με ποτό αλλά και φαγητό

Περιβάλλον εντυπωσιακό αλλά αρμονικό ταυτόχρονα… Το beach bar, κρυμμένο μέσα στους πελώριους φοίνικες και τα αλμυρίκια, μοιάζει σαν να έχει φυτρώσει μέσα σε μια όαση δροσιάς. Η παραλία είναι πραγματικά υπέροχη, με ψιλή άμμο και με θέα στο βάθος, το νησάκι Θοδωρού.

Ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας δροσιστικές βουτιές, από το πρωί έως και αργά το βράδυ. Για τη χαλάρωση σας θα φροντίσουν οι δεκάδες ξύλινες ξαπλώστρες και οι ξαπλώστρες-μαξιλάρες, με τους όμορφους χρωματισμούς σε λευκό και σε τόνους του μπλε και του γαλάζιου. Για τη σκιά, οι υπέροχες ψάθινες ομπρέλες αλλά και τα εντυπωσιακά δίχτυα σκίασης, θα σας δροσίσουν και με το παραπάνω, ώστε να απολαύσετε με την ησυχία σας το ποτό ή το γεύμα σας.

Στο πλούσιο μενού του Red Havana, θα βρείτε δεκάδες επιλογές από πιάτα της μεσογειακής αλλά και της διεθνους κουζίνας. Δροσερές σαλάτες, snacks, ζυμαρικά με λαχταριστές σάλτσες, vegetarian πιάτα, αλλά και πιάτα με θαλασσινά και κρεατικά, είναι κάποιες από τις επιλογές σας. Αλλά οι επιλογές δεν σταματούν εδώ, καθώς υπάρχουν πολλές λαχταριστές προτάσεις για γλυκό και παγωτό, ώστε να κλείσετε με τέλειο τρόπο το γεύμα σας.

Ίσως να προβληματιστείτε ευχάριστα με τις επιλογές του ποτού σας, καθώς υπάρχουν δεκάδες εναλλακτικές για την μπύρα της αρεσκείας σας, αλλά και πληθώρα από προτάσεις κρασιών του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα. Τα cocktails βέβαια έχουν την τιμητική τους, και το bar του Red Havana είναι έτοιμο να σας προσφέρει το αγαπημένο σας δροσιστικό ή spicy cocktail.

Red Havana σημαίνει διασκέδαση!

Πάνω απ’ όλα όμως, στο Red Havana, ξέρουν να διασκεδάζουν! Μη χάσετε τα εβδομαδιαία events του Red Havana Beach Bar, με τους δημοφιλείς guest djs και τις μουσικές βραδιές με συγκροτήματα rnb, ποπ, jazz κλπ.

Αυτήν την Παρασκευή 31 Ιουλίου στα decks του Red Havana θα βρίσκεται ο γνωστός dj, Ανδριανός Παπαδέας, να μας μεταφέρει σε ένα έντονο μουσικό ταξίδι ρυθμού και διασκέδασης.

Ραντεβού λοιπόν στο Red Havan, στις 17:00.

Info & Booking: 6945 558095 & 6978 212074 και στο email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook