Με τον Δημήτρη Παπουτσάκη να δίνει βροντερό παρόν στην επόμενη ημέρα του Εργοτέλη, οι «κιτρινόμαυροι» προχωρούν τον σχεδιασμό τους για την ερχόμενη σαιζόν που θα τους βρει στην Football League. Ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη κάλεσε όλους τους Εργοτελίτες για να συνδράμουν στην επόμενη ημέρα του συλλόγου ενώ ο Δημήτρης Παπουτσάκης έκανε λόγο για «αλλοίωση του dna» του σωματείου.

Ο Δημήτρης Παπουτσάκης τόνισε πως: «Θα ηθελα να κανω μια αναφορά στο παρελθόν απο το 2012. Πριν φτάσω εκεί θελω να σας ευχάριστησω όλους και τον Γιαννξ Δασκαλάκη σε όσα είπε και παράλληλα μου δίνουν ενα μεγάλο βάρος για αυτά που θα πω και αυτά που θα κανω απο σημερα. Θα γυρίσω στο 2012 οταν ανέλαβα πρόεδρος και τον Δεκέμβρη εκείνης της χρονιάς με την περιβόητη σφαγή μου. Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση ηταν οτι ειχα πολλά προσωπικά θέματα που ανέλαβα μετα τον θάνατο του πατέρα μου. Οπως γνωρίζετε απο το 2012 και μετα δεν ηταν μονο ο θάνατος του πατέρα μου το μοναδικό χτύπημα αλλα και το κλείσιμο της κυρίας ασχολίας μας που μέσα απο τους πόρους στηριζόταν ο Εργοτελης. Άρα δεν μπορούσα να συνεισφέρω οικονομικά. Ακολούθησαν κάποια καλα τα οποία τα αξίζουν εκείνοι που πήραν την ευθύνη να τρέξουν το σωματείο για να μην διαλύσουν. Στα κακά αναλαμβάνω πλήρως την ευθυνη για αυτά που βρήκαν την ομαδα.

Αυτήν την στιγμή εχει αλλοιωθεί η ταυτότητα του σωματείου. Εχει χάσει έναν βασικό κορμό που τον ειχε χάσει και που πλεον δεν υπάρχει. Χάσαμε πολυ χρόνο με αποτέλεσμα να χαθεί έμψυχο δυναμικό. Τα τελευταία 11 χρονια το σωματείο εχει παίξει 3 χρονια στην β εθνικη. Το τελευταίο διάστημα προσπαθούμε να φτιάξουμε τις προϋποθέσεις ώστε ο Εργοτελης να εκπληρώσει σιγα τέταρτη χρονια το όνειρο της ανοδου στην σούπερ λιγκ. Οι προσπάθειες δείχνουν οτι υπάρχει μια καλή προοπτική για να εχει η ομάδα την ελπίδα να κανει την υπέρβαση. Θεωρώ οτι θα το πετύχουμε αυτο το κομμάτι. Ειμαςτε σε καλό δρόμο, δύσκολα αλλα γινεται πολυ μεγαλη προσπάθεια. Παράλληλα τις τελευταίες ημέρας γίνονται διάφορες κινήσεις με διάφορους πυλώνες ώστε η ομάδα να πάρει κάποιες ενέσεις ρευστότητας. Δεν μπορω να υποσχέθω οτι ολα θα πανε οπως θελουμε αλλα το προσπαθούμε. Σας δίνω τον λόγο μου πως οτι προσπάθεια κανω απο σημερα ειναι η ομάδα να παίξει στην β εθνικη. Ειναι ενα πολυ δύσκολο έργο στο οποίο θα μπω μπροστα για να το υλοποιήσουμε. Μαζι με εμενα πρέπει να είστε και εσείς δίπλα μου. Επειδή κάποιοι θεωρούν οτι ειμαςτε λίγοι εγω θεωρώ οτι ειμαςτε αρκετοί. Η σημερινή ημέρα πρέπει να δείξει οτι κάνουμε μια Πανεργοτελίτικη πανστρατιά και μέσα στις επόμενες ημέρας οτι μας χωρίζει να το ενώσουμε για το καλό του σωματείου. Όρους εχω απογοητεύσει ειμαι διατεθειμένος να την λήξη χθες. Ο Εργοτελης ειναι ενα και τιποτα αλλο. Απο αυτο το βήμα καλώ οποιοδήποτε πρόσωπο που αγαπάει τον Εργοτελη για να επιστρέψει και να βοηθήσει.

Ο νυν πρόεδρος της διοικούσας Γιάννης Δασκαλάκης τόνισε από την πλευρά του πως «σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η διοίκηση έκτακτης ανάγκης μεχρι να οριστεί νέα διοίκηση απότομη μεγαλομέτοχο αυτή η διοίκηση θα ειναι παρούσα. Εύχομαι οι Εργοτελίτες να μας συγχωρήσουν για τα λάθη μας. Θελω να πω ενα ευχαριστω σε φίλο- φίλους που βοήθησαν ανώνυμα αυτά τα δυο χρονια. Το σύνθημα του Εργοτελη η ιδέα πεθαίνει τελευταία. Σημερα δεν πεθαίνει ο Εργοτελης αλλα αναγεννιέται. Δημήτρη καλή επιτυχία και ειμαστε μαζι σου»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook