Την Πέμπτη (23/6) στο ρεπορτάζ για την ανακοίνωση παραίτησης του Παντελή Ευθυμάκη σας ενημερώναμε ότι είχε αφήσει ανοικτό το «παράθυρο» για να συνεχίσει την προσπάθειά του. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε και επίσημα πλέον με ανακοίνωση της Κίνησης Φίλων ΑΟΧ.

Σε αυτήν αναφέρεται ότι από την στιγμή που δεν υπήρξε ενδιαφέρον από τον Κώστα Μανιουδάκη και ενδεχομένως κάποιους φίλους του τότε συνεχίζεται η προσπάθεια της Κίνησης Φίλων ΑΟΧ με επικεφαλής τον Παντελή Ευθυμάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από την παρέλευση 3 ημερών από την απόσυρση του κ. Ευθυμάκη ώστε να αναλάβουν την ομάδα οι κ. Μανιουδάκης & πιθανόν φίλου του όπως είχε δηλώσει στη συνεδρίαση της 22/6/2011 και στα πρακτικά της.

Αφού δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν τις εξαγγελίες συνεχίζουμε τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει αρκετό καιρό και καθησυχάζουμε όλο το φίλαθλο κόσμο που αγαπάει αυτή την ομάδα ότι μόνο καλύτερες ημέρες θα βλέπουμε πλέον στο χανιώτικο ποδόσφαιρο. Οι εξοφλήσεις των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών θα γίνουν την Τετάρτη 29/6/2011 από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Μετά Τιμής
Κίνηση Φίλων Α.Ο. Χανιά».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook